Wydanie pisma o stwierdzeniu wykonaniu układu dostaniemy dopiero jak akcje "U" beda u wierzycieli co jeszcze troche potrwa.
Prwatna oferta emisji obligacji wyglada mniej wiecej tak;
Decyzja Emitenta o emisji
Wybór doradcy (opcjonalnie)
Przygotowanie dokumentacji związanej z emisją (propozycja nabycia, dokument informacyjny, uchwała)
Plasowanie emisji (zbieranie wpłat i rozliczenie)
Rejestracja obligacji w KDPW
Złożenie wniosku o wprowadzenie + wyznaczenie pierwszego dnia notowania
Pierwsze notowanie
dlatego i z tej strony na dniach nic nie bedzie
pozostaje nam czekac ze irek cos powie jakie ma zamiary ...ale jak widac on ma gleboko w ... mowil ze pod koniec 3 kwartalu opowie o planach dotyczacych pronoxu....koncowka kwartalu wlasnie sie zaczela i irek ma jeszcze 2,5 tygodnia ...tylko ze jego obietnice i slowo sa malo wiarygodne niestety...ale co nam zostalo :/
Dnia 2012-09-13 o godz. 21:05 ~Legolas napisał(a):
> Ja się już nie mogę tych 9 groszy doczekać bo mi tyle pasi
> chce sprzedać i kupić Hydro budowe także mam nadzieje że
> szybciej Regnon ruszy niż Hb :)!
Pierwszym pakietem wszedłem po 9groszy sprzedałem go po 8 kupiłem za 7 więc śr. mi wychodziła poniżej 8 groszy . Potem z Chłopem kupiłem za 6 głowny pakiet oczywiście znowu za wcześnie za 4 już nie wszedłem dokupiłem jeszcze ostatnio za 5 groszy więc z całości średnią mam ok. 6 gr. I od czerwca się kisze ostatnim razem się opłacało zobaczymy teraz !
Habete kupowałem za 9,7,6 groszy po czym wszystko sprzedałem za 6 i kupiłem Octawe ! Habeta zaczeła spadać ustawiłem się znowu na hb tylko że za 4 grosze przyszło info o likwidacji i kupiłem po 4 gr. bo byłem w pracy i nie miałem jak anulować zlecenia ale i tak nie wiem czy był je anulował bo liczyłem że poniżej 4 gr. nie zejdą !
Czyli maja jeszcze 2 tygodnie ...ale mowil tez o cygarach i majtkach po ukladzie a zajal sie drewnem ...chyba ze czekaja z sadu na papier o wypelnieniu ukladu i wtedy henderson wejdzie bo w sumie ... jest napisane w liscie intencyjnym ze beda majtki jak bedzie uklad a dopoki sad nie wyda papierka ukladu formalnie nie ma....ja naiwnie licze ze bedziemy zadowoleni :)
a tak powaznie to chyba tylko on moze ruszyc kursem bo byl tu juz taki ktory probowal ale pociagl zdechl przy 6 gr i nikt mu nie chcial dalej ciagnąc tych smieci i do tego juz dawno sie nie odzywal na forum:(
Ten opasły spaślak dwoi się i troi co by tu wymyślić ale najwidoczniej ma czarną dziurę w mózgu , boję się żeby nie wykorkował na zawał , bo to pociągnie nas jak habete . Malinowy już niejednego wyjelenił i zobaczycie na koniec sam się wyjeleni ..... he he
wtopiłem duże pieniadze na habecie,myślę,że z tej trójcy czyli hb,pbg i dss tylko dss wyjdzie z obronną ręką,bo wydobywa kruszywo i nie jest typowo firmą budowlaną,co sądzisz?a nie wspominam juz o regnonie-około 60 tys do tyłu w ciągu roku,,i wielka nie wiadoma przed nami, co król tu zamierza,,ten gruby nieudacznik wszystkiego czego się dotknie to leci w odchłań..
Wojtku mnie zatkało i po prostu już nic nie wiem co się dzieje na Hb ! Ludzie drwią z Rudego z Petrola i Biotka a na Habecie co się stało w ciągu kilku miesięcy z 1.4 zł na 1 grosz ! Z 14 groszy na 1 grosz bez żadnej nawet spekulacyjnej podbitki ! Tam od 14 groszy nikt nie zarobi nawet spekuła ! Patrzyłem po innych bankrutach nawet tych co już ich nie na na giełdzie to żaden w taki szybki sposob nie został uwalony a tym bardziej do jednego grosza ! Była to mega ucieczke z papiera tylko czemu tak poźno i nie na podbitkach albo tam się szykuje coś grubego tylko co ?
jestem klka lat na giełdzie,widziałem różne cuda,ostatnio anti wyciągnięty przez karkosika z 1 na 3.35,resbud tez przez karkosika z 7 na 70 zł,teraz spuszczany dość szybko,liczę na dss mam bardzo dużo akcji dss,kiedys siedziałem w midasie,ale to już historia-straty którą poniosłem nigdy nie odrobię,patrzę na ta giełdę naszą,bananową i twierdzę,że jesteśmy dawcami kapitału,dzięki nam finansowane są przedsięwzięcia i plany gubasów,jednego roku zarabiasz pieniądze na mieszkanie dugiego tacisz na dom ,cała giełda,,a co do regnona-nie mam tu pomysłu co tu będzie,obyśmy nie popłyneli,pozdrawiam