• koniec rajcy? Autor: ~ali [87.49.84.*]
    przystanek mam nadzieje ? przeżyłem 40gr w oczekiwaniu na 1,5zł :) nie róbcie mi tego kochani bracia zza wschodniej granicy :)
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~medrzec [178.183.225.*]
    dzisiaj zamknięcie 60 groszy jutro 55 gr plan znany z góry
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~pawel [178.73.18.*]
    spokojnie, jak kupiles po 40, to sprzedasz po 1,5 zl i zarobisz, tyle ze nastaw sie na dluzszy horyzont inwestycyjny 3-6 miesiecy.
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~LUKA [93.174.93.*]
    naiwniacy, podbitki jakis fund robi, zeby zwabic takich jak Ty aby wiecej szajsu w rynek moc wywalic w dlugim terminie.

tak nawet do 10 gr moga walic, zjazd, mala podbitka, zjazd, podbitka - i coraz wiecej akcji w rekach drobnych.

pozdro i nie dac sie nabrac
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~ali [87.49.84.*]
    nie kupiłem po 40 tylko 70 kilka groszy. LUKA a ty się znasz na tej spółce ? Chyba teraz się wtrącasz do dyskusji czy już prędzej coś pisałeś?
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~maxymuss [78.24.78.*]
    ale eksperci, tylko aby zdążyli kupić, kupią kupią kupią tyle ile im sprzedadzą za grosze i południe, ja tam dokupuje!!!
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~plujący [83.144.68.*]
    Kilka dni temu bili się o akcje warte kilkanaście procent więcej... dzisiaj kupnych niewielu.

Fascynująca jest giełda.
    giełda to psychologia, jeśli się chce skupić jak najwięcej akcji tanio to jest sposób!!! małymi pakietami zbijają cenę aby większość jak teraz wzrośnie sprzedała!!!!, teraz jak wzrośnie na 0.8 to sprzedadzą a tu kuku 1 zeta!!!! itd
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~rr [67.159.5.*]
    kolejna podbitka z 20-25 na 35-40gr
    papier leci w rynek az huczy, po ile cie ubrali?
    chciałbyś tak być ubrany!!!
    teraz już będą sprzedawać ze stratą itd itd
    przestan kolego pierdzielic głupoty, masz strate i siedz cicho teraz chca zebys msylał własnie jak leszcz ze to tylko korekta kupie teraz po twoejej rekomendacji jak starce to cie znjade i dojade i co mi powiesz przepraszam masz akcje drogocenny walor to siedz cicho swoim płączem wsparcia nie obronisz
    tak właśnie masz myśleć, oczywiście że mam akcje i z przyjemnością dokupię, bez odbiory gdyż i tak nie będziesz wiedział czy sprzedałem czy nie
    powiedz ze wtopiłeś i nie chcesz na to wiecej patrzec a po nocach spac nie mozesz myslac o duzej rakiecie ale to juz było i nie wroci wiecej znikło gdzies za Tobą Westowe szczęście, teraz patrz jak lecisz na nowe minima moze dokupie troszke, nad 20 gr bede sie zastanawiał zobacz na kapitalizacje innych społek chyba wiesz co mam na myśli "inwestorze"
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~ali [87.49.84.*]
    medrzec, wlasnie przejrzalem wszystkie większe wątki Westy z ostatnich miesięcy. jakoś nie widzę żebyś się udzielał ? dlaczego zatem teraz zacząłeś ?
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~czesio [178.252.43.*]
    Bylo milo ale sie skonczylo, teraz kiszenie przez 2 miechy i moze znow cos skoczy.
    Ja tam jestem zakopany po uszy wiec sie nigdzie nie ruszam, a tym co zarobili na podbitce to tylko pogratulowac.
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~Papa [212.106.18.*]
    Ja myślę, że spadnie do średniej kroczącej i się odbije poruszając się w granicach wstęgi.
    Oczywiście mogę się mylić i proszę w jakikolwiek sposób nie sugerować się moją odpowiedzią. Pozdrawiam
  • Re: koniec rajcy? Autor: ~Papa [178.36.209.*]
    Podtrzymuję wcześniejsze zdanie. Od samodzielnego myślenia to nie zwalnia.

Pozdrawiam
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.