• NEWS !!!! Autor: ~pepe [62.69.198.*]
    Spółka Call2Action rozpoczyna współpracę z największym dystrybutorem prasy w Polsce - siecią Kolporter. Od września br. Wait TV będzie emitowany na ekranach przy kasach w ponad 200 salonikach prasowych Kolporter i Salonach Top Press.

Wait TV dotychczas dostępny był wyłącznie w strefach przykasowych wielkopowierzchniowych marketów, przyciągając uwagę konsumentów spotami reklamowymi oraz informacjami z kraju i świata. Od września będzie dostępny również w salonach prasowych należących do sieci Kolporter; łącznie instalacja obejmie 205 placówek w całej Polsce. Dotychczasowy zasięg Wait TV wynosił ponad 9,8 mln osób powyżej 18 r.ż
  • Re: NEWS !!!! Autor: ~pepe [62.69.198.*]
    żródło www.

dlahandlu.pl/handel-malopowierzchniowy/wiadomosci/wait-tv-w-ponad-200-salonach-kolportera,24213.html
  • Re: NEWS !!!! Autor: ~grazyna [93.181.172.*]
    a ktos sprzedaje duzo za kazdą cene i zwala kurs ponizej dna
  • Re: NEWS !!!! Autor: ~j.k [193.200.47.*]
    pewnie pikuła bo któz by inny,ciekawe jak długo kurs będzie szorowany...proszę o merytoryczne komentarze
  • Re: NEWS !!!! Autor: hotbird [195.117.255.*]
    mam wrażenie że Pikuła sprzedaje a kupuje nowy prezes. Jak skupi to się kurs uspokoi
  • Re: NEWS !!!! Autor: ~ps [94.75.110.*]
    a kto to taki pikuła ??? łłłłł

jak juz to PIKULA :)
  • Re: NEWS !!!! Autor: mariusz1979 [93.154.139.*]
    Nie no nie przesadzaj, kilkadziesiąt baniek akcji przez giełdę puścić to bezsens. Zrobili by to jedną transakcją poza rynkiem, tak jak było to z BBI.
    Mi się wydaje, że chcą zwiększyć FF. Może będzie info o przejściu na główny.
    Kolporter to duża sieć, więc i zyski będą większe.
  • Re: NEWS !!!! Autor: ~merytorycznie [89.151.38.*]
    PZU i KGHM uciekają codziennie a wy znów pełzniecie w to szambo aż do upadłego .Obudzicie się z akcjami po 2 grosze i wspomnicie moje słowa .Prawie cała kasa pójdzie w piźdz....cWywal z rana PKC i przemyśl wig 20
  • Re: NEWS !!!! Autor: ~jaś [89.151.38.*]
    PZU i KGHM uciekają codziennie a wy znów pełzniecie w to szambo aż do upadłego .Obudzicie się z akcjami po 2 grosze i wspomnicie moje słowa .Prawie cała kasa pójdzie w piźdz....cWywal z rana PKC i przemyśl wig 20
  • Re: NEWS !!!! Autor: mariusz1979 [93.154.139.*]
    Merytorycznie Jasiu to ile masz umoczone na Wigu? Po ile brałeś Kghm? Po 190 zł pewnie :) a Pzu? Pewnie jeszcze polimex trzymasz od 4 zł :)

Kupuj chłopie c2a. Wig to przeszłość :)
[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.