• KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: maciej_z_krakowa [178.37.126.*]
    Czas przeprosić wszystkich, którym wyrządziłeś krzywdę strasząc dramatycznym spadkiem Barlinka.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    No właśnie mój przyjacielu z Krakowa. Dobiegł końca mój co prawda płomienny ale krótkotrwały romans z Barlinkiem. Cóż łatwo przyszło i łatwo poszło z całkiem znacznym zyskiem.
    Całuj psa w nos Macieju z Krakowa. Deska barlinecka już nie dla mnie.

Chodzik Księżycowy
    Było krótko ale namiętnie.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: maciej_z_krakowa [178.37.126.*]
    po pierwsze - cieszę się że wiesz że jesteś kreaturą ponieważ bezbłędnie odpisałeś..
    po drugie - nadal nie rozumiesz wszarzu pytania. Powtórzę jeszcze raz - kiedy przeprosisz tych wszystkich, których straszyłeś wielokrotnie ogromnym spadkiem Barlinka?

https://www.bankier.pl/forum/temat_ostrzezenie-przed-silnym-spadkiem,11744180.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_bez-komentarza,11759675.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_kiedy-patrze-hen-za-siebie,11753128.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_putin-mile-widziany-czyli-slowo-na-niedziele,11738160.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_chodzik-ksiezycowy-do-anki,11670925.html

w każdym z tych wątków parszywy oszuście przewidywałeś silne spadki..
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: ~Glob [83.12.186.*]
    Daj mu spokój Macieju - jakbyś tak wp....dolił na hydro jak ów osobnik napewno też dostałbyś pomieszania zmysłów.
    No to ja bardzo poproszę tego głąba co to o wdojeniu napisał aby zechciał w przyszłym roku odprowadzić do urzędu skarbowego mój podatek dochodowy.
    Wracając do ciebie Macieju z Krakowa, to tak jak napisałem. Nie potrafisz odróżnić korekty i wybicia nawet dynamicznego, czyli podpuchy od zmiany trendu. Jednym słowem pchasz swojego wacka w każdą dziurę z nadzieją, że to właśnie już ta, a to nie ta Macieju. Ta obecna to czarna dziura a ta na którą czekać powinieneś to dziura czerwona. Czy ty aby nie jesteś daltonistą ?

CK
    no ale trudno się dziwić, bo skoro u was pole to nie pole, to i z tą dziurą może być różnie i w poprzek i podłużnie.
    gratuluję GENIALNEGO rozpoznania zmiany trendu na wzrostowy na HBP przy cenie 2,10+-5gr za akcję i nie mniej GENIALNEJ prognozy spokojnego wzrostu do 5,70.
    Przy obecnej cenie 5gr do 5.70 pozostało 11 300% wzrostu.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: ~pryciarz18 [77.255.226.*]
    Macieju wiesz jak to wszytko wygląda?
    Napiszę ci, on se siedzi i aby czeka aż zapocony, sfrustrowany koleś odpisze na jego głupią zaczepkę. Tak się składa że ta gnida internetowa ma pożywkę właśnie z Ciebie i z Moniki vel Roba. Spójrz czy ktoś inny równie tobie utrzymuje dyskusję z tym człowiekiem? O ile jego zachowanie jest z góry znane i wiemy czego po nim się spodziewać to twoje wydaje mi się wymaga kozetki u psychologa. Pozdrawiam serdecznie i proponuję abyś uciął tą głupią dyskusję.
    PS. Nikt oprócz ciebie chyba na tym forum nie oczekuje przeprosin o Pana Chodzika.
    Pozdrownienai również dla niego
    przeczytałeś rozdział 9 Murphego?
    Po co? teraz za mną będziesz łaził i zaczepiał? Bo zapytałem skąd ci się wziął sygnał kupna po spadkowej świecy?:)
    Już to widzę, za każdym razem będziesz łaził za mną jak za chodzikiem, wklejał linki do wcześniejszych moich wypowiedzi i pytał o książki z AT. Puknij się w głowę człowieku :)
    w tym rozdziale jest odpowiedź na Twoje pytanie.
    Chciałem Ci po prostu uświadomić, że po spadkowych sesjach tez mogą być sygnały kupna. Jak pokazał Barlinek sygnał był dobry.

Ps. Twoje pytanie było ironiczne i postawione z kpiącym uśmieszkiem. Odpowiedź jest konkretna i bez złośliwości.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: ~Maciej nie z Krakowa [195.164.168.*]
    Maciej,

Masz na myśli rozdział o średnich kroczących??

Pozdrawiam
    Maciej
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: maciej_z_krakowa [178.37.127.*]
    Tak
    Spryciarzu,
    Ty wiesz inni wiedzą a ten tuman z Krakowa jest tak głupi jak buc. Trzymam go na uwięzi, sznureczkami potrząsam a on skacze jak mu zagram. Czy naprawdę myślisz, że jest w stanie
    nie reagować na moje wpisy ? Otóż zapewniam cię, że choroba księżycowa w swoim ostatnim stadium ( a z takim mamy tu właśnie do czynienia) powoduje nieodwracalne zmiany polegające na utożsamianiem się ze swoim mentorem. Bo widzisz on mnie po prostu kocha miłością wielką i niespełnioną. Kocha mój intelekt, moje wiadomości, ba nawet moje poczucie humoru.
    Kocha moje pantofle i zapewniam cię , że gdyby był tutaj to jak wierny pies podawałby je na każde wezwanie.

Chodzik Księżycowy
    chodziku jesteś nadęty do granic wytrzymałości.
    Widać jak bardzo bolą cie moje wpisy pokazujące jak starasz się oszukiwać i manipulować.

Ps. Nic nie piszesz o trafności rekomendacji kupuj Cyfrowy Polsat po 15.50 i sprzedaj Barlinek po 0,70.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: ~MIREK [83.10.38.*]
    Analizy tych dwóch panów są nic nie warte bez gawiedzi,która ich czyta.Aby oni zarobili czytający muszą kupować a wątki zaczepne i bluzgi nakręcające atmosferę powodują wzrost zainteresowania spółką przez liczne grono forumowiczów,którzy są w to wkręcani.Mówiąc prościej,żeby zarobić trzeba kupować i sprzedawać w tym samym momencie co oni bo przecież wiadomo,że Maciej nie napisze,że widzi sygnał kupna zanim sam kupi,prawda?Najpierw on musi to zrobić a dopiero potem pojawia się wątek o sygnale kupna i w zależności od posłuszeństwa forumowiczów trend krótkoterminowy jest kontynuowany lub nie.Pozdrawiam.
    Bardzo się mylisz, po wielu latach spędzonych na rynku, wiem, że nikt nie może sterować kursem spółki za pomocą forum. Jeżeli uważasz, że jest inaczej to spróbuj samemu to zrobić a przekonasz się ze nie masz racji.
    Natomiast wiem, że CK próbuje oszukiwać ludzi w perfidny sposób i za to własnie tępie tę kreaturę.
    Barlinek jest świetnym przykładem, od miesiąca CK pisał watki o nieuchronnym i głębokim spadku kursu, po czym kupił akcje (a przynajmniej tak napisał).
    Tylko, że to "tępienie" go marnie Ci wychodzi. Można wręcz odnieść wrażenie że jest dokładnie na odwrót...
    Analizy chodzika tak samo się sprawdzają jak Twoje z tą różnicą,że jego trzeba czytać wspak.Dlatego ma wiernych fanów,którzy za nim idą i mu ubliżają.Robi tą samą robotę tylko w inny niż Twój sposób ale efekt jest ten sam.A jeśli chodzi o sterowanie kursem spółki za pomocą forum to sam wiesz,że raz na spółce jest tłum a raz tłumu nie ma.Analizy najlepiej wychodzą jak na spółce jest tłum.Z tego tłumu duża część jest na forum bankiera bo jest to najpopularniejszy portal dla amatorów.A amatorzy są naiwni i wierzą bardzo,że im ktoś podpowie jak zarobić pieniądze.Nie wiedzą tylko,że aby ktoś mógł zarobić to setki muszą stracić.
    Nie strugaj wariata.Pozdrawiam.
    Macieju i CK,zaprezentujcie nam w celach dowodowych (chodzi o to,że nie sterujecie kursem za pomocą forum) swoje analizy indeksu WIG20 a jeszcze lepiej S&P500 na najbliższe kilka tygodni.Sprawdzimy wtedy Wasze umiejętności.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: ~chodzik księżycowy [46.113.18.*]
    Przepraszam wszystkich za kłamliwe analizy, które wykorzystywałem do skupu przez siebie akcji. Jestem krętaczem i oszustem. W przeciwieństwie do Macieja nie mam za grosz honoru i jestem zwyrodnialcem giełdowym.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: cert [89.231.13.*]
    Dnia 2012-09-10 o godz. 11:46 maciej_z_krakowa napisał(a):
    > Bardzo się mylisz, po wielu latach spędzonych na rynku,
    > wiem, że nikt nie może sterować kursem spółki za pomocą
    > forum. Jeżeli uważasz, że jest inaczej to spróbuj samemu to
    > zrobić a przekonasz się ze nie masz racji.
    Natomiast wiem,
    > że CK próbuje oszukiwać ludzi w perfidny sposób i za to
    > własnie tępie tę kreaturę.
    Barlinek jest świetnym
    > przykładem, od miesiąca CK pisał watki o nieuchronnym i
    > głębokim spadku kursu, po czym kupił akcje (a przynajmniej
    > tak napisał).

Macieju,wyjaśnij mi proszę jak to jest,że CK swoimi tekstami manipuluje bo próbuje oszukiwać a ty swoimi tekstami nie manipulujesz.Skoro twierdzisz,że wpisy na forum nie mają najmniejszego wpływu na kurs akcji to czemu się czepiasz CK,że ludzi oszukuje?Przecież sam napisałeś,że po wielu latach spędzonych na rynku wiesz,że nikt nie może sterować kursem spółki za pomocą forum.
    Mam wrażenie,że jesteś bardzo niedowartościowanym człowiekiem i uważasz się za nadczłowieka a resztę ludzi masz za nic.Odkąd czytam twoje wątki to nigdy nie zauważyłem na nich merytorycznych dyskusji.Nigdy też nie widziałem żebyś się z kimś zgadzał,zawsze jak znajdzie się ktoś kto by chciał z tobą merytorycznie podyskutować to go zwyczajnie olewasz i unikasz.Zawsze musisz być najmądrzejszy i zawsze musisz pouczać,nie przyjmujesz najmniejszej krytyki ani komentarzy choćby były w najłagodniejszym tonie.Tak naprawdę to mi cię bardzo żal.Pozdrawiam.
    PS
    Już nie będę pisał dlaczego nie zrobisz analizy wig20 albo s&p500 żeby ci nie przeszkadzać w "nauczaniu".
    Jeszcze tylko dodam czytającym,że od dzisiejszej sesji wpisów tych dwóch panów już nie będzie bo oni już tej spółki nie posiadają.Im wystarczy kilka procent.No chyba,że zapragną jeszcze raz odkupić akcje na korekcie i znowu będą "nauczać".
    I teraz pytanie:czemu im wystarczy kilka procent skoro są takimi geniuszami AT?Nie wierzą w swoje analizy czy po prostu wykonali zadanie i przeskoczą na inną spółkę żeby innych "nauczać"?
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: maciej_z_krakowa [178.37.127.*]
    ja nadal mam Barlinek
    Lotos też masz?
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: centrum_analiz [109.231.20.*]
    ostrzegam barlinek teraz czekaja spadki mowi o tym dobrze wykres godzinowy, dzienny tez.
  • Re: KSIĘŻYCOWA KREATURO Autor: ~misza_z_kalisza [178.42.218.*]
    Kreski to se można stawiać ale na DAX SP500 no i może jeszcze na WIG20 . Tutaj to bardziej logika ,doświadczenie i fundamenty ,a to wszystko mówi : emisja ,scalenie ,rozwodnienie ,słabe wyniki = SPADEK i nie ma że boli . Macieja sygnały może i dały zarobić ale dla ilu ? Bananowa bez kapitału ....
    Macieju z Krakowa, jak tam twój sygnał kupna na Barlinku ?
    Macieju z Krakowa, jak tam twój sygnał kupna na Barlinku ? Czy już został zanegowany, czy jeszcze jest aktualny ?
    Powiem tak :
    Takiego głupola dawno nie widziałem, jesteś nie tylko niekompetentny ale wprost głupi !
    Dużo ludzi posłuchało twojej opinii i stracili masę kasy co będzie kiedy stracą wszystko ?
    Monika to but z lewej nogi ale ty nie jesteś lepszy. Dobre mi sobie, sygnał kupna. Ile dzisiaj wzrósł wig 20 ? Spier....... do nowej Huty tam twoje miejsce i weź się za szczotkę i miotłę, bo tylko to możesz robić a jak będziesz zamiatać to pamiętaj aby nie robić tego pod wiatr, bo ostatnio kiedy sikałeś pod wiatr to lałeś po spodniach.

CK
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.