Ja stawiam na jakąś dużą fuzję albo przejęcie. Pikula przechodzi do zarządu tej drugiej spółki, żeby dopilnować interesu, w C2A zostawia swojego człowieka. Może będzie wymiana akcji, między prezesem, a tą drugą spółką? Po coś dokupował. Na facebooku spółka napisała, że dużo się dzieje i info we wrześniu, dziś akcja spuszczania kursu.
a może wrogie przejęcie?,wybaczcie ale nie jestem na bierząco stąd moje swobodne dywagacje na temat tego co się teraz dzieje ale jestem zdziwiony zachowaniem kursu,wyniki b.dobre a tutaj miazga!
Zbyt duży zbieg okoliczności, żeby zwałka kursu to było dzieło zastawu bankowego. Mnie to wyglądało na planowane spuszczenie. Sikawkowy zatrzymywał się zawsze tuż przed poprzednim dołkiem. Teraz podstawią koszyk przestraszonym i będą zbierać. Ale info będzie szybko, bo to było robione strasznie na chama.
Ja stawiam: gruba fuzja albo przejęcie. Po to ma się 98 proc. akcji, żeby z nich zrobić użytek.
C2A to kura, która zniesie złote jajka. Jedyny problem, że stać się może tak, że prezes zarobi grubo, a my mniej. Ale myślę, że prezes byłby idiotą, gdyby sprzedał spółkę, zanim ją rozwinie na maxa.
Poza tym poprzednio, gdy prezes potrzebował kasy, to kurs na chwilę wystrzelił w kosmos.
najgorszą branżą na dzisiejsze czasy (patrz agora, tvn, pointgroop-same rarytasy hahaha)te mniejsze spółki niedługo zbankrutują i znikną z giełdy)pisałem wam wczoraj sprzedaj badziew i kup kghm puki masz niezłą cenę LECICIE NA GROSZE A PREZES SIĘ ZMYWA
Tak, tak... Zwijają się i dlatego dają dziesiątki ogłoszeń o pracę we wszystkich większych miastach. Może jeszcze popełnią zbiorowe sepuku z rozpaczy, że mają zyski.
tak tak a świstak zawija w sreberka..... zobowiązania firmy są rzędu wartości firmy po obecnym kursie .Tu się szykuje upadłość ----BANK PRZYJDZIE PO SWOJE .Dajcie sobie spokój z tym badziewiem macie KGHM ,PZU ,SYNTHOS, mniejszy kaliber DROP, HAWE,SKOTAN i wiele innych a wy się podniecacie jakimś c2o
I dzieje się to o czym mówiłem od dawna, szykuje się zapewne przejęcie spółeczki. Jest na tyle rozwinięta, że Prezes może iść na emeryturę :) Pomimo swojego młodego wieku :)
Polecam przejrzeć:
http://www.ktokogo.pl/Szymon_Pikula
Spółka nie upada, o to się nie bójmy.
Czekamy na dalsze informacje i rozwój sytuacji.
Pozdrawiam
Może tak, ale moim zdaniem za wcześnie na sprzedanie spółki, za rok, dwa to ok, będzie na tyle rozwinięta, że to bedzie miało sens. ale teraz i w bessie?
Czy ktoś wie cokolwiek o Piotrze Rychterze? Kto to taki?