widze ze jest powturka z ubieglego tygodnia , ale nic sie nie uczycie jak mozna spokojnie kupic to wy wywalacie za marne 2tys oj inwestory........wytrwalych pozdrawiam i spokojnego wekendu zycze
o widze irek , ze nawet administrator forum nie chce twoich wypocin czytac i poprostu cie usuwa , oj irek wiem ze jestes sflustrowany bo kupiles na duzo wyzszych poziomach ale moze i tobie uda sie jeszcze zarobic
nie chodzi tu o wiare w jakiegos goscia czy tez wjego firme kazdy madry gracz gieldowy wie ze na bankrutach mozna czasem zarobic po kilka set procent , a tutaj akurat ten potencjal jest tylko trzeba troche podzwonic popytac no i oczywiscie miec jaja na miejscu , to co tu pisze to sa tylko moje przemyslenia , a kazdy niech decyzje podejmuje sam
całkiem mądrze piszesz. Na ryzyku się zarabia czym wyższe tym zysk moze być większy. Ale pamiętaj jest dużo ludzi którzy maja akcje kupione po róbnej cenie czesto wyższej i chcieliby najlepiej żeby odzyskać kasę lub jej częsć - dlatego prawdopodobnie tylko prawdopodobnie ale na podbitkach kursu będa raczej wychodzić ze tej spółki
stefan tutaj spekola dopiero wejdzie , a gruby nie wysypuje akcji bo za maly wolumen narazie handlujemy sami ze soba , wszystko wyjasni sie w nadchodzacym tygodniu ja wierze ze bedzie dobrze
Informacja z przed kilku dni jest bardzo pozytywna. Mieliśmy razem rację arek. Tak trzymać. To jest pierwsze światełko do tego co się naprawdę będzie działo. Teraz tylko go góry. Jak mówiłem cierpliwi będą wynagrodzeni. Stawiam na min 0,50 gr potem dalej max do 1 zł. Jak będzie wyżej to brawo. To jest moja opinia, nikt z tym się nie musi zgadzać. Nie naganiam , ale proszę poczytać moje wcześniejsze posty (one się sprawdzają). Irek też ma rację.
Nie bujaj jasiu w oblokach.50 groszy,1zl czlowieku taka cena moze byc ale dopiero jak bedzie uklad a narazie mamy likwidacje.najpierw musieliby zmienic na ukladowa i w tym szkopul ze nie wiadomo co z tego bedzie.ryzyko spore mozna zostac z niczym gdy sedzia ponownie oglosi likwidacje a jesli nawet pozwoli zawrzec uklad to nie spodziewalbym sie wiekszych wzrostow moze 12 groni
moje typy na ten tydzien otrzemy sie o 15 gr czy bedzie wyzej o tym zadecyduje spekula , przypomnijcie sobie igroup , drewex , bomi , wilbo , dss i wiele innych stopa zwrotu od dolka min 200% tutaj dolkiem bylo 6 gr reszte dopiszcie sobie sami , nie twierdze ze spolka wyjdzie z problemow ale wiem , ze likwidacja majatku nikomu sie nie oplaci a najbardziej wierzycielom dlatego oni tez beda za ewentualnym ukladem , zagaka pozostaje inwestor branzowy
Maxx masz w zupełności rację, aby osiągnąć te wymarzone choćby 0,50 gr to oczywiście musi być układ, a potem mozolne wypracowywanie zysków, bez tego zapomnijmy. Czas pokaże o okaże się kto miał rację.