• Zwolnienia w Dębicy Autor: ~kacper [79.191.123.*]
    do końca 2013 r podobno ma zostać zwolnione ok 400 osób. w większości kobiety z produkcji oraz osoby z umowami na czas określony.
    czy Dębica się zwija powoli? tak to wygląda, nie jest ciekawie.
  • Re: Zwolnienia w Dębicy Autor: ~oh oh [84.205.19.*]
    spółki śmieciowe mają to do siebie,że bankrutują potrzeba tylko czsu.
    oh oh
  • Re: Zwolnienia w Dębicy Autor: ~oh oh [84.205.19.*]
    i w przeciwieństwie do niektórych tu leszczy ciągle jestem i obserwuję rozwój wypadków ciesząc się jednocześnie że to ja miałem rację profesory piotry i inne naganiacze wstrętne.
    oh oh
  • Re: Zwolnienia w Dębicy Autor: ~JAŚ [71.23.187.*]
    A samochody będą jeżdzić na drewnianych kołach.
  • Re: Zwolnienia w Dębicy Autor: ~polewka [83.9.191.*]
    te, jaś, jakbyś widział jak oni te opony robią to być inaczej śpiewał. goodyear przez te 16 lat już tak firmę wydoił z gotówki że może teraz się zwijać z dębicy i śmiać się im w twarz. czekają pewnie tylko na najlepszy moment żeby akcje komuś opchnąć. także wezwania itp bzdury to można między bajki włożyć. po co goodyear ma to robić jak i tam robi co chce. zresztą wystarczy pogadać z ludźmi którzy tam pracują, to wam powiedzą.
  • Re: Zwolnienia w Dębicy Autor: ~dealer opon [84.13.220.*]
    Wszyscy kupują chińskie opony a to dlatego, że są bardziej konkurencyjne cenowo. Jakość takich opon też się poprawiła.
  • Re: Zwolnienia w Dębicy Autor: ~oponiarz [84.13.220.*]
    Wszyscy kupują chińskie opony a to dlatego, że są bardziej konkurencyjne cenowo. Jakość takich opon też się poprawiła. Bardzo rzadko komuś zależy na marce. Ludzie już nie chcą jak kiedyś płacić znacznie więcej za samo logo.
[x]
DEBICA 0,24% 82,40 2025-11-28 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.