• Monika, Maciej i Chodzik opanujcie sie.... Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Na serio nie interesuje mnie ile ma penis chodzika i jak czesto sam sobie robi dobrze....

Zamieniliscie to forum w lekkie bagno....

Na serio jest duzo ciekawych rzeczy wokol branzy... np. stockwatch zrobil ciekawa anlize branz gdzie wyszlo, ze Materialy Budowlane mialy najwiekszy wzrost zyskow w ostatnim czasie, ale maly wzrost kursu...

To dotyczy rowniez Barlinka....

Tymczasem wchodze na forum, a tu jakies bzdury o tym czy Monika pojdzie na randke z Chodzikiem czy nie
  • Re: Monika, Maciej i Chodzik opanujcie sie.... Autor: ~Monika [109.202.157.*]
    Moniko, Macieju, chodziku........ dbajmy o język, a taka jest prawidłowa odmiana.
    Wpisy te mają odstraszyć przybłędę od tego forum. To po pierwsze.
    Co do Barlinka to każdy swój rozum ma. Mnie nie zdziwi zarówno 50 gr jak i 5 zł, bo długo jestem na giełdzie i wiele rzeczy widziałam. Podniecanie się zatem spadkiem i straszenie przez forumowych głupków przeżyłam na Synthosie. Kupiłam tanio i sprzedałam drogo..
    Barlinka mam średnio po 1,1 i nie umieram ze strachu, z pewnością też go nie sprzedam w perspektywie kilku miesięcy. Chodzik wygląda mi na takiego co kupił po 4 i sprzedał po 0,7 i modli się o spadek aby uzasadnić swoja dobrą decyzję.
  • Re: Monika, Maciej i Chodzik opanujcie sie.... Autor: ~pryciarz18 [77.254.244.*]
    Chodzika jeszcze rozumiem, gnida forumowa musi się wyszumieć i żeruje na takich wypłochach. On się karmi ich wpisami i jeszcze bardziej nakręca. proponuję aby chodzik, Monika czyli Bob który ma męża i Michał ze wsi założyli sobie nowy temat i tam bluzgali się od rana do nocy bo widać że innych zajęć nie mają.
    Pozdrawiam
  • Re: Monika, Maciej i Chodzik opanujcie sie.... Autor: ~Monika [109.202.157.*]
    pryciarz to kolejny psychol, który na podstawie IP demaskuje tożsamość. Brawo!!! D wrugiej klasie podstawówki nauczą cie ciekawszych rzeczy. Z tym demaskowaniem to przesadziłam. On tego nie potrafi - oglada IP tego samego dostawcy i mówi : mam cię
  • Re: Monika, Maciej i Chodzik opanujcie sie.... Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    Moni buziaczka ?
  • Re: Monika, Maciej i Chodzik opanujcie sie.... Autor: maciej_z_krakowa [83.144.79.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_a-teraz-moi-drodzy,11765602.html

Dnia 2012-09-07 o godz. 13:43 ~chodzik księżycowy napisał(a):
    > Kiedy kupiłem pajdkę tego gniota, abyście się nie odważyli
    > sprzedawać !
    Pozdrawiam posiadaczy deski.

Chodzik
    > księżycowy

~greatmongo [62.80.0.*] - już rozumiesz dlaczego należy tępić tego oszusta?
[x]
BARLINEK -3,17% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.