przecierz Moska kupi od was z wielką chęcią po takich cenach!!!
nie dać obrać !!!
mali nie brali przy obrotach 1 000 000 i 750 000!!!
czeakć na kolejne info o zakupie!!
I co naganiacie bezsensownie, kto chce kupuje, kto chce sprzedaje tak już jest na giełdzie.
Mnie żadne wypociny nie skłoniła do sprzedaży, jak Moska tu jest to kurs będzie wysoko i nikt mnie nie wyleszczy z akcji
Zarabiaj, Zarabiaj i najlepiej zrobisz jak już wiecej sie tu nie pokazesz.
Taki rekin biznesu jak Ty nie powinien inwestować na NC bo co tu za obroty, powinieneś kupić pakiet kontrolny KGHM przecież taka kase robisz na giełdzie to cię stać.
Śmieszny człowieczek z ciebie
Tak as wiemy, wiemy Ty masz w portfelu conajmniej 50 spółek na kwotę minimum 999 milionów i wszystkie kupowane na samym dołku i sprzedawane na maksymalnym wybiciu.
Taki Midas giełdy z Ciebie. Ty zawsze kupujesz na dolkach i sprzedajesz z maksymalnym zyskiem.
Tylko ciekawe co robisz na spółkach z NC gdzie obroty mizerne? Tak dla zabawy ?
Wszędzie swoje debilizmy piszesz i tylko naganiasz ludzi na spadki.
Wiem jak masz do zainwestowania kieszonkowe maks 300 zł to ile byś tych akcji kupil?
I nie skacz tak po tych spółkach bo prowizja Ci zje te całe trzy stowy co masz na inwestycje.
Zarabiaj, Zarabiaj tego Ci życzę
Co as tak zarabiasz ze musisz na forum IFC naganiac na swoje spółki z NC pod innym nickiem co prawda ale IP Ci sie nie zmienia geniuszu giełdy, gdzie nie wejdę na forum naganiasz, ty jakiś oblakany jestes czy jak?