Przeanalizowałem zlecenia i jestem nieomal pewien, że spekuła dołuje kurs. (nagonka na spadki na forach to tylko dodatkowa poszlaka).
Kto ma papier nie sprzedawać i nie uśredniać! Lepiej brać jak zacznie rosnąć, zamiast łapać dołki.
Kto nie ma papieru czekać na wybicie, nie łapać dołków. Ważne abyście nie łapali dołków, ponieważ spekuła Waszym kosztem zbija cenę, łapiecie dołki a następnie sprzedajecie ze stratą! Poczekać aż kurs się ustabilizuje, lub ruszy do góry i wtedy zakupy.
(Jełopy, które od tygodni pod tym samym IP prymitywnie naganiają na spadki utwierdzają mnie w przekonaniu, że kurs jest dołowany, aby na niskim poziomie przejąć większość FF)
Dodam, że uśrednianie ma sens TYLKO wtedy, gdy nie sypniecie papierem gdy się osunie, czyli gdy macie stalowe jaja w przeciwnym razie radzę czekać za zakupem na stalinizację, lub wybicie.
Moim zdaniem papier ma taki potencjał, że jak zacznie rosnąć to zarobią nawet ci co brali na górce po 14 groszy, więc trzymać papier a z zakupami wstrzymać się niech spekuła zwali kurs przerzucając jedynie własnym papierem. (na dnie może wyrwiecie im trochę papieru) ;)
Wiem co się dzieję, ponieważ zdarzało mi się robić to co oni teraz robią tutaj.;)
Wszystko zależy od tego ile mają papieru, jak są silni a te 400K na 7 groszach to szczyt bezczelności. ;)