• Plotka stała się Faktem Autor: ~wilbojad [78.8.122.*]
    Kim jest ten inwestor finansowy ?????????
    W najbliższych dniach zmiana likwidacji na układ mają 14 dni na podanie tej wiadomości
    środa 19 września minie ten termin ,widać że im się nie spieszy chcą zebrać ile się da.
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~rp [213.158.216.*]
    Zgadzam sie w 100% sprzedali pakiet akcji i maja wolna gotówkę chcą wyrwać ile sie da z giełdy ale na tym poziomie zawiłe nie kupia
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~prizm [46.186.45.*]
    Czemu w dół zamiast w górę? ktoś coś wie?
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~sypacz macho [178.42.54.*]
    spokojnie tu bedzie jeszcze 0,10 groni ,przypomne sie za miesiąc ciao
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~wilbojad [78.8.123.*]
    Prawdę powiadasz i tak będzie gdyż mogą tylko przejąć firmę tylko w części i nie jest powiedziane że chcą pozostać na giełdzie choć firma nie upadnie .
    Jeszcze jedna prawda Gallendor ją tu pisał jak było po kilkanaście groszy to że będą miesiąc inwestora wiec teraz już po fakcie i trzeba zyski brać jak są .Ci co kupili po 9gr
    mają co wysypywać.
    A ja myślę że jeszcze 1zł./sztuka da się wziąć :)
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~wilbo [83.3.233.*]
    "Kim jest ten inwestor finansowy ?????????
    W najbliższych dniach zmiana likwidacji na układ mają 14 dni na podanie tej wiadomości
    środa 19 września minie ten termin ,widać że im się nie spieszy chcą zebrać ile się da."

skąd wziąłeś ten termin?

a propos układu, jeśli dojdzie do skutku, to kosmos
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~wilbojad [78.8.123.*]
    Ten termin z tond co Gallendor wzioł termin 17sierpnia pomylił się o jeden dzień.
    I po WILBO
    Jak "po Wilbo" zaorali? :)
    Co dalej?
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~wilbo [83.3.233.*]
    nie żartuj

a czemuż to ma być po Wilbo? o ile pamiętam, w zeszły poniedziałek dostali z Sądu pismo z żądaniem uzupełnienia braków formalnych w terminie 7 dni, wg moich wyliczeń termin upłynął w ten poniedziałek, infa żadnego nie ma, więc podejrzewam, że nie uzupełnili wniosku, w takiej sytuacji wniosek będzie przez zwrócony przez Sąd, a wtedy zobaczymy to samo co na Drewexie - wg mnie min 70 gr

ps. coś mi się wydaje, że Gallandor i ty to jedna i ta sama osoba
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~ŁukaszenkGPW_Wilbo [50.117.56.*]
    jesli gallendor wywalil chwala mu za znalezienie spolki i tyle. My czekamy dalej. wywalac w takim momencie bylo by conajmniej dziwne
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~GALLENDOR [78.8.123.*]
    Przesiadka teraz na VEDIA chcą wprowadzić nową spółkę na NC a przez cały czas ktoś to zbierał by debiut był udany musza pokazać że ci co kupili Vedia zarobili i teraz tez będzie można czyli ubierali od 2zł więc teraz musza to przebić .Jak nie to nici z tego nowego NEV DRAGON na NC.Rusek trzymasz jeszcze AMPLI tu taka sama będzie zagrywka już zły komunikat był ogólnie spółka powiązana z budowlanka więc teraz tylko ją sprzedać 2layt na fixach .próba wytrzepania ostatnich ,ta sama zagrywka jak na Wilbo .
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~do Gallendora [159.205.119.*]
    masz jeszcze Wilbo? ja ma i radzę trzymać
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~GALLENDOR [78.8.123.*]
    Czy to ten sam Antosiewicz??????? jeśli tak to pralka zacznie prać

ANTOSIEWICZ PAWEŁ (1971)
    od 2012-04-23 CZŁONEK ZARZĄDU (Zarząd)
    "BSD" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (KRS 0000395551)
    ul. PIŁSUDSKIEGO 15, 05-120 LEGIONOWO
    Niektóre osoby współpracujące jednocześnie DMOCH ADAM SZANIAWSKI JACEK MOJSKI LECH BERGER JANKOWSKI ANDRZEJ JULIUSZ SEROKA JAN WICHOWSKI JERZY WIERZBICKA IRENA JASIŃSKA JADWIGA KUBICKI JANUSZ KLEJMENT JANUSZ
    Niektóre osoby współpracujące niejednocześnie GUNTZEL PIOTR WACŁAW KRASZEWSKI STANISŁAW WIERZCHOWSKA IZABELA BRAŃSKI RYSZARD MAŁECKI CZESŁAW KURNICKI KAZIMIERZ KRYSIAK MARIA KMIECIK LECH SIWIŃSKA EWA JASIŃSKA ANNA
    Co zawiera
    KUP RAPORT
    PEŁNY

Przykładowy raport
    KUP RAPORT
    PREMIUM

Przykładowy raport
    Pesel
    Data urodzenia
    Pełna historia osoby w poszczególnych spółkach
    Województwa w jakich prowadził działalność
    Branże w jakich prowadził działalność
    Powiązania kapitałowe 2 firmy 2 firmy
    Najnowsza zmiana w powiązaniach kapitałowych 2012-04-23 2012-04-23
    Powiązania osobowe 2 firmy 2 firmy
    Najnowsza zmiana w powiązaniach osobowych 2012-04-23 2012-04-23
    Przychody firm powiązanych
    Dynamika przychodów firm powiązanych
    Zyski firm powiązanych
    Dynamika zysku firm powiązanych
    Pełne sprawozdania finansowe firm powiązanych
    Wszystkie osoby współpracujące jednocześnie 15 osób
    Wszystkie osoby współpracujące niejednocześnie 23 osoby
    Wykresy finansowe
    Graf powiązań

Zawsze zostawiam sobie 1000szt tak robiłem wcześniej przykład Gant sprzedany po 90zł kupiony 35gr TIM kupiony po 52gr sprzedaż 40zł +prawo poboru i wiele innych chossa kiedyś i tak zawita
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~do Gallendora [159.205.119.*]
    żartujesz chyba? masz tylko 1000 szt? na dzień dzisiejszy warte 300zł? rozbrajasz mnie

rozumiem, że miałeś więcej i oddałeś? błąd

jeśli będzie info o układzie, albo o zwróceniu przez Sąd wniosku o upadłość likwidacyjną, to wiesz, co będzie?
    Uczyć to chyba on nas a nie my jego :) Przecież nie twierdzi że sie tu utopimy tylko że znalazł lepszą łódź.
  • Re: Plotka stała się Faktem Autor: ~ŁukaszenkGPW_Wilbo [87.204.206.*]
    Gallendor mimo ze dobrze trafil w wilbo wyglada czasami na malorozgarnietego szczegolnie wklejajac infa o seko i przymusowym polaczeniem wilbo z seko. potem znowu wrocil i pial ze idzie nowy teraz sprzedal a za kilka dni znowu wroci ale my juz bedziemy wyzej...
[x]
WILBO 0,00% 0,24 2017-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.