forum powinno służyć do wymiany poglądów przemyśleń wiadomości o tu co jest banda przekupek zaklinających rzeczywistość w jedną lub drugą stronę , i to jeszcze żebyśmy tu mieli rekinów giełdowych , a mamy płoteczki bo przy tych obrotach nikt wielkich pakietów z tu piszących nie uzbierał , ja też nie jestem rekinem staram się kuować jak mi się wydaje że jest tanio i sprzedawać jak jest drogo , to nie jest spółka na duże pieniądze bo obroty są małe a i przejąć się je nie da , ale lubię tą branże kiedyś sam chciałem mieć biuro , poprzez giełdę mam szansę zainwestowć w kogoś pomysł , oczywiście też spekuluje ,będzie spadać będą kupował , będzie rosnąć będę częściowo wyrzucał, a o rozwój firmy jestem spokojny , rozwija się na trudnym rynku , który nie będzie taki zawsze
też inwestuje w spolki patrzac w przyszlosc i tez nei boje sie o jej rozwoj bo widze ze spolka bardzo dobrze sobie radzi na trudnym rynku. Tez nie lubie zaklinaczy w jedną lub druga strone i popieram Roba. Przeciez nikt nikogo nie zmusza do inwestowania. Kazdy podejmuje sam decyzje. Jak stwierdze ze warto sprzedawac to bede to robil i odwrotnie jesli widze ze warto inwestowac jak jest w tym przypadku to to robie na miare moich mozliwoci i jest to moja indywidulna decyzja i nie patrez na wyp[owiedzi, ktore nic nie wnoszą (czytaj przepychanki tekstowe). Stać mnie na małe pakiety i takie kupuje bo o przyszlośc i rozwój spolki śie nie obawiam, dlatgeo dokładnie czytam raporty okresowe.
Pozdrawiam prawdziwych Akcjonariuszy PÓŁNOCY a nie tych farbowanych.
aha małe pakiety dla mnie w przypadku tej spółki to przy obecnym kursie inwestycja za max. 25.000 zł co odpowiada ok. 40.000- 50.000 akcji, co oczywiscie da się uzbierac w ciągu miesiąca patrząc na wolumeny miesięczne
DZIĘKI ZA WSPARCIE ,FAJNIE ŻE JEST TU KTOŚ KTO TROCHE INACZEJ PATRZY NA KURS , NA TEJ SPÓŁCE JESTEM TU JUŻ KILKA LAT , NIE POWIEM TROCHĘ ZAROBIŁEM , KUPOWAŁEM GDY BYŁA PRZY TAKIM POZIOMIE JAK TERAZ WTEDY TO BYŁO OKOŁO 1 ZŁ. , BYWAŁO ŻE KUPOWAŁEM I SPRZEDAWAŁEM ZA WCZEŚNIE I ODWROTNIE ALE CHOĆ GRAM NA WIELU SPÓŁKACH TO TEJ ROZWÓJ AKURAT ROZUMIEM I CZUJĘ , KILKA LAT TEMU KURS BYŁ PODOBNY SPÓŁKA NOTOWAŁA STRATY I STARTOWAŁA DOPIERO Z FRANSZYZĄ , TERAZ SIĘ ŁADNIE ROZWIJA NA TRGICZNYM RYNKU STĄD WIERZE W JEJ ROZWÓJ JEDYNYM ZAGROŻENIEM JEST ZARZĄD I WŁAŚCICIELE , NA RAZIE NIE DALI DO TEGO POWODÓW ,ALE ZAWSZE TRZEBA SIĘ LICZYĆ Z DECYZJAMI NIEKONIECZNIE DLA MNIEJSZYCH AKCJONARIUSZY KORZYSTNYCH TJ. FUZJE, PRZEJĘCIA , EMISJĘ TO I MAŁA PŁYNNOŚ POWODUJE ŻE NIE ANGAŻUJĘ WIĘKSZYCH PIENIĘDZY , GDYBY NIE TO TO BŁYSKAWICZNIE CO NIEKTÓRYM BYM WYBIŁ Z GŁOWY NIEKTÓRE ZAGRYWKI I DROGI BY BYŁ KOSZT ZBICIA KURSU , ALE NIE MAM ZWYCZAJU WALCZYĆ Z RYNKIEM MAM SWOJĄ STRATEGIĘ KTÓRĄ POWOLI REALIZUJĘ, ANALIZA TECHNICZNA NA TEJ SPÓŁCE JEST BEZ SENSU BO PRZY TEJ PŁYNNOŚCI SAM MOGĘ Z KURSEM ZROBIĆ CO BĘDĘ CHCIAŁ PRZYNAJMNIEJ NA KRÓTKĄ METE , NIECH SIĘ CHŁOPCY NA RAZIE BAWIĄ
jak nie wiesz co piszesz to lepiej nie pisz bez sensu. kursu nigdy nie bylo na poziomie 30gr a skupionych z tego co widze w raporcie jest 25k akcji zatem raz jeszcze nie pisz bez sensu bo zasmiecasz forum niepotrzebnie. ja widze ze warto kupowac to kupuje i tyle
już go nie ma, został dostrzeżony i zwiał jak pies, a swoją drogą po co wyrzucił te200tyś po 60gr? brakło mu na wakacje?:) jak przyjdą święta mikołaj wyrzuci kolejne;)? Spółka w której prezes wywala swoje akcje to śmieć nie spółka i w dłuższej perspektywie to nic dobrego nie wróży nie wróżyło.