Zarząd Regnon Spółka Akcyjna z siedzibą w Katowicach (Emitent, Spółka) niniejszym oświadcza, iż w wobec tego, że wartość kapitałów własnych Emitenta wykazana w sprawozdaniu finansowym sporządzonym na dzień 30 czerwca 2012 roku wyniosła 12.166 tys. zł., co pozwala na właściwą ocenę znaczenia zawieranych przez Spółkę umów oraz ocenę znaczenia aktywów przy założeniu kryterium wielkości kapitałów własnych, podjął w dniu 4 września 2012 roku uchwałę o zmianie z dniem dzisiejszym dotychczasowego kryterium oceny na kryterium wartości kapitałów własnych emitenta zgodnie z regulacją zawartą w § 2 ust. 1 pkt 44a i pkt 45a Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz. U. z dnia 28 lutego 2009 r. Nr 33 poz. 259 z późn. zm.).
czuje w kosciach ze cos sie zaczyna dziac i mozemy spodziewac sie wiekszej ilosci inf w najblizszym czasie kasa jest w firmie a teraz ja mozna ruszyc . Choc w kosciach czuje ze kurs bedzie ciezko ruszyc gdyz mamy taka huj....a renome ze nikt w to sie niechce pakowac kazdy omija nas szerokim lukiem
mamy tu przynajmniej takich paru ekspertów co tak potĘcjalnie ( sic! ) przewidują od roku, i wychodzi na to że aby cena wróciła po której kupowali musiałaby urosnąć tak minimum kilkaset procent, same bystrzaki a co tam rekiny giełdy :-)
Piotrze tego nie powiedziałem, podbitka tylko dla kupujących po 4-5 groszy może okazac sie niezłym zarobkiem, ale wielu innych "ekspertów" ubranych wyżej to nie ratuje
Dzisiaj juz mija 54. dzien od wniesienia do sadu wniosku o wydanie postanowkenia o wykonaniu układu wiec skoro zacynaja dzialac moze juz go dostali a poinformuja jutro :) ...bo bez tego papierka z sadu to maja rece i nogi zwiazane dlatego przez tak dlugi okres czasu tu sie nic nie dzieje co? :)
podanie do wiadomosci ze w zwiazku z tym ze ustalono wartosc kapitalow regnona na 12 milionow. od tej sumy bedzie trzeba teraz oglaszac informacje o kontraktach i innych pierdach jezeli ich wartosc przekroczy np wartosc kapitalow o 10% i tak dalej i dalej.
nic specjalnego to info.
istotnym jest tutaj podanie tej wartosci w raporcie 12 melonow bo od tego wszsytko sie tu zaczyna. znaczy ze nie ma ujemnych kapitalow wlasnych.
inna sprawa ze ile to przypada na jedna akcje? 4gr?
a ile bedzie przypadac jesli wejda do obiegu wszsytkie planowane akcje ?
KAPA
skoro ty uwazasz ze kontrakty na przeszlo milion czyli 10% z 12 baniek to bzdety to ja jestem w szoku oby jak najwiecej musieli oglaszac takich bzdetow
Chodzi o to, że tak, jak na IDEON-ie, Król zacznie nas informować o KAŻDEJ większej umowie podpisanej na sprzedaż pelletu czy innego gów...na. Będą znowu robić szum informacyjny po to, aby zamydlić oczy.
Ta taktyka na IDE nie zdaje w ogóle egzaminu. Jak będzie tutaj, zobaczymy, ale nie wróżę temu pomysłowi przyszłości...
Mamy w tej chwili c/wk = 1,25, czyli.... bardzo drogo, jak na GPW w obecnej sytuacji rynkowej.
Chciałem przypomnieć, że jeszcze w roku 2011 próbowałem przewidzieć wartość księgową po zamknięciu procesu upadłościowego. Pisałem wtedy, że powinna ona oscylować wokół 10, może 15 mln PLN-ów... A jest 12. :)))
chłopie bo ja się trochę pogubiłem .
I cie nie rozumie , mówisz że masz akcje a piszesz jak byś ich nie miał .
O co ci w końcu chodzi bo jakoś to nieracjonalnie wygląda , czy ty chcesz dokupić??
Czy może sprzedać taniej niz kupiłeś ????
Niezły z ciebie gagatek
Autor: ~roxana [93.154.188.*], 2012-09-05 07:40
"chłopie bo ja się trochę pogubiłem .
I cie nie rozumie , mówisz że masz akcje a piszesz jak byś ich nie miał . "
DOBRE ! po pierwsze zdecyduj się czy jesteś facetem czy kobietą i może stąd to pogubienie :-)
secundo - stawiać zarzut komuś z tego że piszę co myśli a nie głupio nagania trudno w ogóle komentować