po II Q soi średnio, mieli stratę, ale ... prognozują że w III i IV będą kosić kasę, bo to najlepsze kwartały. Nie spodziewam sie gry pod fundamenty ( chyba że spółka czymś zaskoczy) ale pod mały ff
Spółka finansowo to raczej nie stoi dobrze !!! Ale odbicie jej się należy poziomy ciężko są do określenia ale patrząc jak ktoś zbierał akcji i ile zostało wolnego ff to śmiem sądzić że cena będzie znacznie ale to znacznie wyższa od dzisiejszej, nie chcę pisać ile bo tak naprawdę sam nie wiem do ilu może wzrosnąć, ja czekam na wzrost 200% mojego pakietu i potem będę się zastanawiał czy trzymać czy sprzedać,!!!
Najważniejsze że sypacza już nie ma, a to że jest mała czerwień na małych obrotach to nic nie szkodzi, po dwóch dniach zwyżki taki dzień z pseudo korektą musi nastać ci co uważają się za zarobionych niech wychodzą, chociaż patrząc na wol. to nie ma ich wielu , najgorsze jest to że nie ma ciśnienia na kupowanie takie jakie było gdy akcje były sypane w rynek, zostało 1,5 h do końca zobaczymy czy coś się ruszy w notowaniach