No i jestesmy coraz blizej jesli kursz przekroczy to 6.72 to mozna spodziewac się silnego kopniaka i wzrostu rzedu + 20 % w kilka sesji :)
Ale pozyjemy zobaczymy.
P.S GTC ma piekne forum na bankierku taka cisza spokój... malina :)
Pozdrawiam Seba.
Piękne dzisiejsze zamkniecie idealnie pod górną granicą formacji Panowie i Panie jutro decydujący dzien jeżeli naszym oczom ukarze się mocne wybicie przy duzym wolumenie obrotów mamy początek swietnej formacji jajestem prawie + 7% do przodu miejmy nadzieje ze jutro ten wynik sie podwoi i da pozytywne nadzieje na zmiane trendu.
Dnia 2012-09-11 o godz. 17:38 Uv* napisał(a):
> Piękne dzisiejsze zamkniecie idealnie pod górną granicą
> formacji Panowie i Panie jutro decydujący dzien jeżeli
> naszym oczom ukarze się mocne wybicie przy duzym wolumenie
> obrotów mamy początek swietnej formacji jajestem prawie +
> 7% do przodu miejmy nadzieje ze jutro ten wynik sie podwoi
> i da pozytywne nadzieje na zmiane trendu.
Pozdrawiam Seba
a ja jestem 50 % do tyłu i co powiesz ?.....
interesuje mnie kurs w okolice 15 zł
Panie Anty Gtc co ja moge powiedzieć... chyba tylko tyle ze jeśli formacja sie wypełni to w ciągu kilku miesięcy jest bardzo prawdopodobne ze znacznie zmniejszy Pan strate a moze nawet wyjdzie na swoje.
Dnia 2012-09-11 o godz. 18:12 Uv* napisał(a):
> Panie Anty Gtc co ja moge powiedzieć... chyba tylko tyle ze
> jeśli formacja sie wypełni to w ciągu kilku miesięcy jest
> bardzo prawdopodobne ze znacznie zmniejszy Pan strate a
> moze nawet wyjdzie na swoje.
dobrze by było , troche źle zainwestowałem i utknołem na GTC , takich spadków się nie spodziewałem jakie były na tym walorze , spółka jest mocna i powinna być dużo wyżej wyceniana ale z rynkiem się nie dyskutuje ,...myśle że wycena 15-20 zł jest prawidłowa dla tej spółki ???
21wrzesnia jest rewizja indeksow MCSI gdzie zostanie dowazona ilosc akcji gtc w zwiazku z nowa emisja = a czy do tego czasu rozmienimy 7,5 ? kto wie moze nawet wyzej?
Ja liczyłem dzisiaj na jakies mocniejsze wybicie no ale nic jutro tez jest dzien :) tyle tylko ze teraz siedze juz z ustawionym stop loss'em gdyby cena spadła poniżej 6.72 to zacznie robic się nie kolorowo.
No i co my tutaj dzisiaj mamy grubi ktorzy zapakowali sie w ostatnich dniach chyba nie bardzo wierza w analize techniczna i czekaja na paliwo w postaci chamerykanskich drukarek decyzja ma byc ogloszona dzisiaj juz po zamknieciu naszej sesji (o godz. 18.30) a wiec albo nasi "przyjaciele" zaczna drukowac i bedziemy mieli na naszej perle w koncu dlugo oczekiwane pierdol...niecie albo prawdopodobnie sie zwijam z gtc. Pozdrawiam.
Dzieki Maxks. Chyba nie ma osoby której nie cieszyłaby taka formacja. Ja wczoraj i dzisiaj delikatnie skróciłem pozycje ale tylko dla tego ze potrzebowałem srodków aby dokupic inny papier. Na chwile obecna mamy korekte ale przy bardzo mały obrotach wiec podobne skoki do ostatnich w najblizszych dniach nadal mozliwe obawiam sie tylko jutrzejszego dnia trzech wiedzm i anomali z tym zwiazanych miejmy nadzieje ze gtc bedzie trzymac sie silno.
Ja cały czas bije sie z myslami czy nie przeszkoczyc na borka bo przy sprzyjajacych warunkach jest tam jeszcze do wyciagniecia z 30% w kilka tygodni/miesiecy a czaiłem sie na niego juz dłuuuuzy czas. No nic na zakonczenie jeszcze coś pozytywnego na temat GTC:
"Analitycy Citigroup w raporcie z dnia 2012.09.18 wydali rekomendację "wycena" dla akcji Globe Trade Centre. Cena docelowa jednej akcji Globe Trade Centre została ustalona na poziomie 11.00 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji Globe Trade Centre wynosiła 7.65 zł."
Sądze ze do konca roku cena 11 zł moze byc spokojnie osiagnieta niech tylko wypełni sie korekta na głównych i lecim na północ.
Pozdrawiam.