To, ze maja jakis zysk - to sukces.
Przegladalem teraz raporty innych - szok - same straty i to jakie?.
Spolki wykazujace zysk mozna policzyc do 4.
Niestety kryzys doskwiera niezle.
Witam-grałem kilka lat temu na cognorze-wtedy też był 30malo-i też pisał jak to będzie super-minęło kilka lat a spółka jest sporo tańsza(wtedy oscylowała między 3-4 zł). Nie wiem kim jest ten człowiek...ale...jak można siedzieć i pisać tyle lat na jednej spółce? To tak dla uświadomienia niektórym osobom-żeby z rozwagą i rezerwą czytały to co ta osoba pisze.Pozdrawiam.
nie widzę w tym nic dziwnego że ktoś pisze tyle lat o spółce.Ja również ją posiadam od Centrostalu i dała mi spółka jako już Cognor dobrze zarobić i wiem że jeszcze raz da dobrze zarobić
kosmaty WIESZ CO TO JEST KILKA LAT!!!!!!!!!!!!??????????? ZAPAKOWAŁEŚ SIĘ NA GÓRCE I ODDAŁEŚ PO TANIOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!DOSTAŁEŚ PO ŁAPKACH I MYŚLISZ ŻE JAK POPISZESZ TROCHĘ FARMAZONÓW TO CIĘ POSŁUCHAJĄ!!!!!!!!!!!! NIGDY NIE MIAŁEŚ I NIE BĘDZIESZ MIAŁ POSŁUCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŻAL CI D.....E ŚCISKA ŻE WŁAŚNIE 30 MAŁO JEST TU GURU FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!
hej figiel
jakie minima?i skad je wytrzepałeś?
bo ja kupilem taniej niz dzisiaj masz close - wiesz co to intra?
ale macie racje jest nieciekawie bo chetnych do oddania - szkoda niestety - jest zbyt wielu
kto bedzie mial racje okaze sie juz niebawem
30 MAŁO - daj spokój - może i jesteś guru tutaj od dawna ale głową muru nie rozwalisz co byś nie napisał bo wazne to co w arkuszu
ale poczekajmy i trzymam za ciebie kciuki 30 MAŁO