• moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~załamany [193.238.171.*]
    Ludzie czy ktos ma wyzsza? Niech mnie ktoś pocieszy, jestem na granicy rosądku. byłem nawet u psychologa.:-(:-(:-(:-(
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~pp [83.18.244.*]
    będzie dobrze. Z niczego zrobili 62 mln zysku netto a co będzie jak zeżrą tyle biomasy??
    10razy tyle a może więcej?
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~jasiek [79.163.56.*]
    i podatku długo nie beda placic bo maja bardzo duzo do odliczenia, jak do tej pory same plusy, znikome minusy poza królem.
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~EK [105.249.224.*]
    Jezeli to Cie pocieszy, to moja srednia jest 0,26! I na dodatek widze juz , ze to spolka TRUP. Te wyniki to fikcja, wirtualna ksiegowosc.
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~wojtek [109.243.95.*]
    srednia 0.18 -wyniki wyciagnięte z kapelusza od królika,niedługo nie bedzie regnona,smirdzi padliną i nie zanosi sie na poprawę.,.,
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Średnia 0,0543 PLN - i też nie jest wcale spokojny o moją kasę...

Tak a'propos: z ostatniego raportu wynika, że wartość księgowa 1 akcji to coś około 4 groszy. Więc na dzień dzisiejszy, przy cenie 5 groszy, mamy c/wk = 1,25.

Bardzo drogo, jak na spółkę, która nic nie robi, ma taki zarząd, jak ma i, póki co, nie ma planów realnych na przyszłość.

Obawiam się, że bardziej prawdopodobny obecnie jest spadek kursu, aniżeli jego wzrost.
    Trzeba będzie ciąć straty chyba, bo z tej krowy mleka już chyba nie będzie... :(((
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~PAKO [46.76.201.*]
    Witaj chłopie wśród umoczonych. Na twoim miejscu sprzedałbym od razu dopóki stoi ktoś jeszcze po lewej. Ta spółka jest trupem od kiedy królik nią dowodzi.
    Jak ja wtopiłem to dna nie było jeszcze widać,a teraz bankructwo wisi w powietrzu. Kreatywnosć księgowa to nie realne zyski,brak pomysłu na konkretny biznes.....Same minusy,czasy idą coraz cięższe,nawet mocne spółki mogą mieć problemy z przetrwaniem,a co dopiero taka padlina.
    Cześć, Pako.

Noszę się z takim zamiarem. Nie wiem tylko, czy jestem w stanie w miarę szybko sprzedać pakiecik, który posiadam, bez osuwania kursu o 2-3 grosze w dół. Ale zobaczymy, może nie będzie źle... Wtopa będzie, ale jak duża, napiszę po zamknięciu pozycji.

Pozdrawiam,

chłop z mazur
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~dank [78.8.123.*]
    cłopie to kto wegług ciebie wziął ostatnio ponad 9 baniek z czego chyba ponad 6 po 6gr i po co?
    narazie nie widac aby sie chcial sie tego pozbyc na tym poziomie.
    Ja bym troszkę odwrócił to pytanie: dlaczego na poziomie 6 groszy była aż tak duża podaż, skoro to taki skarb i ma niedługo pójść w górę...?

Jestem realistą - sceptykiem, pisałem tu już kiedyś, że aby coś dobrego stało z kursem REG, musi się spełnić kilka warunków. Jak na razie spełnił się jeden: wyjście z upadłości. Pozostałe to: core biznes, który zacznie przynosić realne przychody oraz ZYSKI, zmiana zarządu i (to nowość) - zmiana polityki informacyjnej. Ten ostatni punkt jest powiązany z odejściem Królika, gdyż to za jego czasów właśnie zaczęły się dziwne infa pod publiczkę, które ludzie odczytywali pozytywnie, a które, tak naprawdę, były nabijaniem ludzi w butelkę...

Chodzi mi o infa typu: prawnicy kupili 20 mln akcji po 1 PLN, itp.
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~dank [78.8.123.*]
    wg mnie popyt byl calkiem calkiem w porownaniu do ostatnich tygodni i wieksza podaż mogla ujawnic sie spokojnie na conajmniej 8-9 gr a tu ewidentnie ktos nie chcial doposcic do wzrostów i to mnie zastanawia dlaczego?
    Bo wie, że przy skoku o 60% do góry będzie wielu, którzy będą chcieli zrealizować choć częściowy zysk. Dlatego przy spadającym kursie lokalne szczyty są coraz niżej... Podstawowa zasada dystrybucji...
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~dank [78.8.53.*]
    wiem jak to działa a najlepszym przykładem jest Żel ktory to praktykuje na kazdej ze swoich spolek.
    wiem ze jestes doswiadczonym graczem i dobrze znasz spolke twierdziles tez ze spolka ktora nic nie produkuje musi ponosic straty ...
    uwazam ze bez emisji a narazie cos cicho nie oplaca im sie sprzedawac i niby co maja sprzedawac ?- patrz ff
    ja jednak uwazam ze jeszcze kurs bedzie wyzej o kilka groni:) i ja osobiscie zaczekam
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~ja [83.243.179.*]
    Masz racje że bedzie wyżej trzeba zaczeka narazie trzymaja kurs ale jeszcze troche
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~wojtek [46.112.86.*]
    niech król jak najszybciej sprzeda regnona,bo jak on będzie dalej rządził to bankructwo mamy jak w banku,.,
  • Re: moja średnia to 22gr.!!!! Autor: ~magma [89.73.223.*]
    Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-09-02 10:57
    Cześć, Pako.

Noszę się z takim zamiarem. Nie wiem tylko, czy jestem w stanie w miarę szybko sprzedać pakiecik, który posiadam, bez osuwania kursu o 2-3 grosze w dół. Ale zobaczymy, może nie będzie źle... Wtopa będzie, ale jak duża, napiszę po zamknięciu pozycji.

Pozdrawiam,

chłop z mazur

--------- dobre !!! w sam raz na niedzielne popołudnie :)
    Siema, magma. Dawno Cię tu nie było... :)))

Nie zrozum mnie źle, nie mam pakietu 10 czy 20 milionów sztuk. Ale to, co mam, wystarczy, przy tym popycie, aby przynajmniej 2 gronie zjechać w dół. No chyba, że na ukrytych jest jeszcze pochowane drugie tyle, to może grosza urwę w ciągu 1-2 dni...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.183.247.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.