Raport półroczny jest w zakładce EUI.-INWESTORZY /RAPORTY OKRESOWE.. Czytajcie cały raport od dechy do dechy...aby zrozumieć treść i wysnuć odpowiednie wnioski.;)W raporcie są ujęte zagrożenia ale także możliwości rozwoju...jednym słowem dla każdego coś miłego...;) Trole typu Wanad którzy stracili na inwestycji 90/kilka procent.wieszczą koniec świata...PYTANIE- W JAKIM CELU JESZCZE TUTAJ SĄ..SKORO NIE INTERESUJE ICH EUI? ..;)Ja nadal jestem optymistą, w przypadku pozytywnego rozwoju sytuacji i uruchomienia nowego laboratorium będzie ok.. a może jeszcze lepiej..;)Pozdrawiam.. Dla tych co nie potrafią znaleźć- http://www.euroimplant.pl/userfiles/file/Raporty/EUI-Sprawozdanie_Zarzadu_z_dzialalnosci_za_I_polrocze_2012.pdf
Też jestem optymista, ale umiarkowanym.
Raport zawiera sporo niepokojących rzeczy, ale firma przy dobrym zarządzaniu może jeszcze zajść wysoko.
Dziwią pewne pozycje jak: dopłata dla Budimexu ponad 3 mln, zaliczka/pożyczka za 90 tys., leasing spory (czego? bryk dla zarządu,czy sprzętu?).
Z raportów wyglądało, że pożyczka 10 mln jest na budowę. To maiło stanowić. 40% kosztów budowy, czyli budowa miała kosztować 25 mln (100%)? W raporcie było, że 21! Samej pożyczki powinno wystarczyć na budowę, a była emisja!. Więc co z tymi 4 mln? VAT? Jeśli tak to spoko, bo zostanie zwrócony. Ale jeśli nie...
Piszą coś o realizowanym projekcie międzynarodowym.
Zarząd nie umieścił informacji o podpisaniu takiej umowy w żadnym sprawozdaniu...
Raport do przeczytania, masz racje uważnego.
Warto przed walnym.
Ciekawe jest też ulotnienie się Śladowskiego na wielomiesięcznie ( czytaj : już ostateczne ) chorobowe. Razem z całą kadrą naukową. No, ale to nic takiego, prawda ?
sowa, ty nie jestes optymistą tylko kretynem, masz typowe zachowanie posiadacza akcji, tylko że np jak ja mialem akcje tego scierwa to traktowałem tą sytuacje czysto spekulacyjnie, a ty kolorujesz rzeczywistosc, pisal tutaj ktos gdzie sie podzialy 4 banki, jakby wszystko zliczyc, to dawno by ta budowa byla skonczona razem z zakupem sprzetu, nie wiem co oni z ta kasa zrobili, ale uwazam ze oni juz od dluzszego czasu wiedza, ze nic z tego nie bedzie, ale dalej mamią naiwniakow takich jak ty, tutaj najlepsze bedzie bankructwo dla spekuly bedzie mozna pod to zagrac, bo moze ktos to przejmie, tak jest na giełdzie, bedą sie niby ratowac do konca, aby sami jak najmniej stracili, nie mam zalu o to bo z ryzyka zdawalem sobie sprawe, ale przekonalem sie ze ta społka jest kompletnie nic nie warta, moze mieli projekt i sie po prostu nie dogadali, to szkoda, poczatkowe symptomy w społce były zupełnie inne, starali sie, nawet dowodem jest ten kredyt, sowa nie chcesz sluchac kogos kto siedzial na papierze dwa lata to nie słuchaj, ja mam twoje pienadze gdzies i ciebie tez, ale sytuacjajest ewidentna, to koniec, tylko inwestor moze ich uratowac, ale to juz chyba tylko i wylacznie na jego warunkach, bo panowie leza i kwiczą:) i dobrze im
Dogadali bardzo dokładnie.
Od początku to była lipa i ściema.
Oszustwo wymyślone wspólne ze specami od przekrętów giełdowych.
Ale dobrze poprowadzone, wiarygodne. Łatwo było się nabrać i dać omamić.
Ps. Myślę, że mieli klakę także na tym forum.
Za bardzo zależało im na dobrej atmosferze - a moje wpisy tępione były zbyt zajadle.