Wyniki beda podane po 15 ale nie beda mialy zadnego wplywu na kurs chyba ze zawiedzeni beda wyrzucac pkc wtedy 3 gr mozemy musnąć !
Milego dnia zycze !!!
moim zdaniem jak zdziwko zrobia to i po 1gr beda pakiety szly a ja wtedy oddam moj po 1gr za 2 akcje a jak nie beda brac to 3 akcje za 1 gr. oddama a jak nie beda jeszcze chcieli brac to wezme kredyt i kupie wtedy za pare baniek caly regnon z magazynem w dabrowie i biurowcem na paderewskiego nie mam daleko wiec mi sie regnon przyda ;)
Dnia 2012-08-31 o godz. 10:48 ~bajerantregnonsa napisał(a):
> moim zdaniem jak zdziwko zrobia to i po 1gr beda pakiety
> szly a ja wtedy oddam moj po 1gr za 2 akcje a jak nie beda
> brac to 3 akcje za 1 gr. oddama a jak nie beda jeszcze
> chcieli brac to wezme kredyt i kupie wtedy za pare baniek
> caly regnon z magazynem w dabrowie i biurowcem na
> paderewskiego nie mam daleko wiec mi sie regnon przyda ;)
A Król będzie twoją brykę ciągnął jako wół roboczy
Gdyby mialobyc dobrze jiz byscie to odczuli w tym tygodniu a sami widzieliscie co sie.tu dzialo w tym tygodniu :/
Wiecej niz na raport liczyłbym na wystapienie krolika moze kolejna piekna bajke sprzeda i nabierze inwestorow dzieki ktorym kurs podskoczy troszke do gory:)
regnon wystrzeli po podaniu raportu ,że hoho!!malinowy grubas uruchomi słupy ,poprzeżucają między sobą,podbiją kurs,ulica się złapie i będą kolejni dawcy kapitału,,,ma niby podać w wrześniu nową strategię dla regnonu,tylko zapomniałm podać w którym roku>?>>
też chciałbym wiedzieć kiedy gruby na mównicy będzie?ale to w jego stylu ,zero komunikatów i te same bajki o biomasie ,a człowiek czeka i się łudzi,że przynajmniej zmniejszy stratę na tym g...nie..
Wojtas nie peniamy razem sidzimy po uszy w biomasie (pachnie jak gnojowka ) damy rade albo krolik nas albo my jego 85% szans ze on nas ale 15% nadzieji jest