• co z tymi wynikami? Autor: ~s.inwest. [83.11.132.*]
    j.w
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~bajerant [31.175.8.*]
    pewnie dadza po sesji bo nie chca aby kurs eksplodowal bo zatrzymal by sie na 50 gr. ;)
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~regnon sa [95.40.237.*]
    Wyniki beda podane po 15 ale nie beda mialy zadnego wplywu na kurs chyba ze zawiedzeni beda wyrzucac pkc wtedy 3 gr mozemy musnąć !
    Milego dnia zycze !!!
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~bajerantregnonsa [31.175.8.*]
    moim zdaniem jak zdziwko zrobia to i po 1gr beda pakiety szly a ja wtedy oddam moj po 1gr za 2 akcje a jak nie beda brac to 3 akcje za 1 gr. oddama a jak nie beda jeszcze chcieli brac to wezme kredyt i kupie wtedy za pare baniek caly regnon z magazynem w dabrowie i biurowcem na paderewskiego nie mam daleko wiec mi sie regnon przyda ;)
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~j23 [92.60.130.*]
    Dnia 2012-08-31 o godz. 10:48 ~bajerantregnonsa napisał(a):
    > moim zdaniem jak zdziwko zrobia to i po 1gr beda pakiety
    > szly a ja wtedy oddam moj po 1gr za 2 akcje a jak nie beda
    > brac to 3 akcje za 1 gr. oddama a jak nie beda jeszcze
    > chcieli brac to wezme kredyt i kupie wtedy za pare baniek
    > caly regnon z magazynem w dabrowie i biurowcem na
    > paderewskiego nie mam daleko wiec mi sie regnon przyda ;)

A Król będzie twoją brykę ciągnął jako wół roboczy
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~bajerantregnonsa [31.175.8.*]
    w tygodni bedzie bryke ciagnal a w wekendy bedzie zsylany do republiki komi w biomasie bedzie naparzal bedzie biomase przesiewL i zlota szukal
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~wojtek [46.113.250.*]
    a jakie mają być wyniki z tej padaki?!
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~bajera.t [31.175.8.*]
    wyniki beda rewelacyjne bo bardzo nie spada
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~regnon sa [95.40.237.*]
    Gdyby mialobyc dobrze jiz byscie to odczuli w tym tygodniu a sami widzieliscie co sie.tu dzialo w tym tygodniu :/

Wiecej niz na raport liczyłbym na wystapienie krolika moze kolejna piekna bajke sprzeda i nabierze inwestorow dzieki ktorym kurs podskoczy troszke do gory:)
    regnon wystrzeli po podaniu raportu ,że hoho!!malinowy grubas uruchomi słupy ,poprzeżucają między sobą,podbiją kurs,ulica się złapie i będą kolejni dawcy kapitału,,,ma niby podać w wrześniu nową strategię dla regnonu,tylko zapomniałm podać w którym roku>?>>
    a kiedy wystapienie tego krasomowcy
    też chciałbym wiedzieć kiedy gruby na mównicy będzie?ale to w jego stylu ,zero komunikatów i te same bajki o biomasie ,a człowiek czeka i się łudzi,że przynajmniej zmniejszy stratę na tym g...nie..
    Wojtas nie peniamy razem sidzimy po uszy w biomasie (pachnie jak gnojowka ) damy rade albo krolik nas albo my jego 85% szans ze on nas ale 15% nadzieji jest
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~BR [77.255.122.*]
    Było sprzedać po 6 a teraz odkupić?. Cierpliowść i tylko cierpilwość na tym śmieciu. Ubrany.
  • Re: co z tymi wynikami? Autor: ~regnon sa [77.114.102.*]
    Jednak wyniki beda rozczarowaniem....nie podali w trakcie sesji aby ludziew nerwaw nie wyrzucali pkc !!!

Teraz to musimy czekac na .... CUD !!!!
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.