Moim zdaniem główni akcjonariusze sprzedali akcje, ponieważ musieli mieć poniżej (obaj)50% głosów na WZA. Nowa osoba jako Prezes to pewnie wytypowana osoba z jakiegoś inwestora finansowego.Chyba jednak zanosi się na nowego akcjonariusza.
o ile dobrze pamiętam, to panowie wil i bo niedawno oceniali wartość 1 akcji znacznie wyżej niż chyba na wtedy gdy to mówili, 0,50 zl, sprzedali je po 33grosze, więc chyba fantazja ich poniosła.
Po drugie prezesem jest jakiś legislator/prawnik/kombinator - tak więc drżyjcie drobni inwestorzy.
Jak dla mnie dzisiejsze infa są nic nie znaczące, nie wpłynie to w żaden sposob na kurs.
Wpisy niejakiego Gallendora, rp, czy też łukaszenkogpw powodują, że mam coraz większe obawy o wzrost y na tym papierze, jeżeli dojdzie do jakiejś spektakularnej zwyżki, będę pierwszy do oddania akcji, gdyż w dłuższym terminie nic dobrego się tu raczej nie szykuje, choć oczywiście mogę się pomylić.
Ramzesie, kluczową sprawą jest to, kto kupił te akcje?
a jak myślisz, kupował po 33, żeby na tym stracić? ja w przeciwieństwie do Ciebie właśnie długoterminowo jestem spokojny, natomiast jednorazowych czy kilkusesyjnych wzrostów nie biorę pod uwagę
zobacz, jak dzisiaj schodziły akcje, zresztą, jaki interes miałby ktoś w zbijaniu kursu obecnie? a jeśli nawet, to żeby wyzbierać
zupełnie Was nie rozumiem, nie ma inwestora - źle, zdaje się , że jakiś się pojawił, jeszcze gorzej, nic Was nie zadowoli, ja czekam cierpliwie na rozwój wypadków, mam taką średnią, że i tak jestem zarobiony
a jeśli teraz spadnie, to zakopie papier i tyle
ja oczywiście mogę się mylić, ale uważam, że tu będzie bardzo grubo
Ktoś kupił po 33 grosze,ale nie myśle by prezesi po tyle sprzedali.Pewnie sprzedali po tyle bo ktoś bedzie musiał zainwestować w spółkę Krótko mówiąc coś za coś.Wy akcje mi ja wkład w długi.Ale niebawem się dowiemy,ktoś kupił milion akcji nie po to by stracić.Nie kupował pewnie też bankruta a więc..
tak jak przypuszczałem, niby dlaczego ma rosnąć, bo jakiś dwóch cichociemnych zakupiło akcje? nie rozśmieszajcie mnie. Tylko info o ewentualnej zmianie na układ pozwoliłoby na chwilę wystrzelić kursowi, póki co myślę, że można ustawiać się w okolicach 0,20 groszy i boczniak , a marzyciele niech dalej bujają w obłokach