• tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "ktoś&q Autor: ~trollusus [122.72.124.*]
    zbira na "pampersy"!

tak sie bawi tak sie bawi, A kto? SPÓŁ-DZIEL-NIA (od dwóch lat) na Vedii i jest im tu świetnie!

a tak naprawdę i na poważnie chetnie posłucham waszych nowych argumentów czemu od dwóch dni leci nie miłosiernie na mordę? macie jakies nowe pomysły? tylko nie mówcie mi o krekcie i tym bardziej zbieraniu i zadnym skupie na litość!
  • Re: tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "kt Autor: ~odpowiedz [91.90.161.*]

> posłucham waszych nowych argumentów czemu od dwóch dni leci
    > nie miłosiernie na mordę? macie jakies nowe pomysły? tylko
    > nie mówcie mi o krekcie i tym bardziej zbieraniu i zadnym
    > skupie na litość!

Leci, bo niektórzy (m.in ja) chcą taniej odkupić pakiety, które pchnęli powyżej 0.55.

Proste.
  • Re: tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "kt Autor: ~trollusus [122.72.124.*]

Leci, bo niektórzy (m.in ja) chcą taniej odkupić
    > pakiety, które pchnęli powyżej 0.55.

Proste.

tak tak, tłumacz sobie tak dalej... znam kilku takich, którzy majaczą tak jak ty od 1,20zł i już daaaawno nie mają za co uśredniać w dół! i myślę, baaa nawet jestem tego PEWIEN, że tu takich jest 90%...
    tylko "mafia" tutaj zarabia odkąd Vedia stała się spółką dochodową, smutne ale prawdziwe.
    Na dziś kurs powinien być w okolicy właśnie 1,20 a gdzie jest i dokąd zmierza to chyba każdy widzi.
  • Re: tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "kt Autor: ~odpowiedz [91.90.161.*]
    Po prostu po 2 latach przejrzałem na oczy i zamiast co chwilę uśredniać w dół aż mi VED zajęła 30% portfela zacząłem pchać te swoje mikropakieciki (choć zawsze się boję, że mi ucieknie ale jak widać.. niepotrzebnie).

Ja nie mam teraz nawet 40k akcji, więc nie kontroluję kursu. Po prostu.. zaakceptowałem to jak jest i próbuję coś z tego wyciągnąć. Bo tak jak wielu tutaj, zarobię na Vedii dopiero w okolicach 1zł.
  • Re: tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "kt Autor: ~klaxon [82.177.224.*]
    Dnia 2012-08-30 o godz. 17:01 ~odpowiedz napisał(a):
    > Po prostu po 2 latach przejrzałem na oczy i zamiast co
    > chwilę uśredniać w dół aż mi VED zajęła 30% portfela
    > zacząłem pchać te swoje mikropakieciki (choć zawsze się
    > boję, że mi ucieknie ale jak widać.. niepotrzebnie).

> Ja nie mam teraz nawet 40k akcji, więc nie kontroluję kursu.
    > Po prostu.. zaakceptowałem to jak jest i próbuję coś z tego
    > wyciągnąć. Bo tak jak wielu tutaj, zarobię na Vedii dopiero
    > w okolicach 1zł.

I to jest jak najbardziej słuszna koncepcja: trzymać "pakiet kontrolny" aż do osiągnięcia założonego targetu, a resztówką pogrywać na wzrostach. Bo co by nie mówić to Vedia jest przewidywalna - kupić najlepiej na 2-3 tygodnie przed wynikami, a opchnąć trochę przy okazji publikacji wyników - i tak się powoli zbija cenę zakupu "pakietu kontrolnego". Kocham ten papier.
  • Re: tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "kt Autor: ~LOP [213.195.173.*]

· Free Float: 68%

http://stooq.pl/q/h/?s=ved
  • Re: tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "kt Autor: ~trollusus [122.72.124.*]
    Dnia 2012-08-30 o godz. 14:55 ~LOP napisał(a):
    >
    · Free Float: 68%
    > http://stooq.pl/q/h/?s=ved

zastanawiam się po kiego grzyba podajesz tu nieaktualne dane? To swiadczy tylko o twoim ciemnym i szemranym podejsciu do tematu. I tak należy chyba traktować każdy twój zamieszczany tu post - jednym słowem sciema na całego!!! tylko pytanie czy celowo? czy wrecz odwrotnie?
  • Re: tak tak klaxon, lob, endru, jazz i cała reszta.... na pewno "kt Autor: ~LOP [213.195.173.*]
    Napisałem tylko że tak duży Free Float powoduje silne wahania kursu ...

PS.
    Było sobie kupić np.PBG ,a nie obrażać ludzi z naszego forum !!!
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.