jednak dalej ktoś sypie, volumen co prawda żaden i to pewnie bojący się co dalej
jednak i ja potwierdzam obserwując juz troche od ostatniego dołka że ktos to skubał, moze też na niewielkich obrotach ale skubał
zobaczymy na fixie czy dalej zrobi to samo
do buffet
a masz jakieś konkretne tezy do podparcia swojego wywodu?
bo mi to jakoś zwyczajnie wyglada na ustawioną transakcję - fundy Panie inaczej wychodzą z papiera
a jakie ja moge miec potwierdzenie ? zastanow sie chlopie moze jeszcze mam ci napisac za ile bedzie kurs za 2 lata i po ile kupowac i sprzedawac...potwierdzenie bedziesz mial za kilka dni jak kurs bedzie 10 % nizej
OSTATNIO JAK SZŁY TAKIE PAKIETY TO BRAŁ PREZES!!!!!!!!!!!!! I PRZY PODOBNYCH PAKIETACH NORWEGOWIE PODESZLI POD 5% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOŻE CHCĄ PRZEKROCZYĆ PRÓG!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
tutaj co niektuurzy od 5 lat fantazjuja o 30 zlotych .......maja potwierdzenie.......kurs 2,4 zl........a wy kupujecie te bajeczki....zobaczysz potwierdzenie jak w przyszly piatek bedzie 2,20 ....fund sie jorgnął ze cog to bankrut ....zeby obslugiwac zadluzenie musieli by zarabiac 100 mln zl rocznie a ile zarobili w pierwszm polroczu ? myslenie nie boli....tutaj juz 3 lata temu mial byc wig 20 ....a jest qrwa warzywniak....poubierali was
panie troche slownika ortograficznego proponuje poczytac
piszesz pan ze za pare dni minus 10% a nie chce pan napisac co bedzie za rok czy dwa i kiedy kupować i sprzedawac - lipny z pana prorok
i skad pan wiesz kto tutaj ubrany bo ja jakos sie tak nie czuję))))
PRZECIEŻ ZAWSZE TO CI UBRANI NAJWIĘCEJ KRZYCZĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK JAK KOLEGA NADAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A JAK NIE PASUJE TO BUJAĆ SIĘ NA INNE SPÓŁKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki
uratowales nas wszystkich , dzieki Tobie nie zbankrutujemy - JESTES WIELKI
w imieniu wszystkich dziekuje bardzo za tak cenną informację
pzdr
ps.odezwij sie jeszcze w 2014 jak juz smiec zbankrutuje
okey bo jak wiesz wlasnie w 2014 musi wykupic bondy za 500 mln zl. wiec mnie na twoim miejscu nie bylo by do smiechu, ale coz zeby nie bylo ze nie mowilem
dobrze a teraz merytorycznie jak mozesz.....skad wezma kase jak w kasie pustka i zarabia moze jakies 20 zmln zl zysku w tym roku .... bo w pierwszym polroczy mieli 11 mln zl zysku TYLKO wiec moze w calym roku zarobia na czysto ze 20 mln dajmy na to w przyszlym tez bo idzie spowolnienie wiec szalu napewno nie bedzie wiec skad wezma ponad 400 mln zlotych ?? tylko bez wykrzyknikow i tektstow wciagna to, tylko konkrety prosze
AKURAT W KASIE MAJĄ 84 MLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIĘC NIE PIE.....................RZ GŁUPOT!!!!!!!!!!!!!!!A JAK CHCESZ MERYTORYCZNIE TO ZACZNIJ OD SIEBIE BO KRZYCZYSZ ŻE COGNOR TO BANKRUT A NIE MA DO TEGO ŻADNYCH PODSTAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!