• ja pitole Autor: ~jasiek [79.163.12.*]
    ale kombinujecie i przewalacie by zbic kurs, jutro robie przelew i kilka mln, kupuje bo skoro tak kombinujecie to tutaj nie pujdzie tylko pare gr do góry bedzie duzo wyzej,mozecie obnizyc do 3 gr i wtedy wiecej kupie.bedzie chyba to inwestycja mego zycia, i obłowiony zakoncze z giełda, raz na zawsze
  • Re: ja pitole Autor: ~kkk [217.170.175.*]
    Pamietajcie tylko ze nie bylo jeszcze informacji o tym ze przekazali akcje wierzyciela...wiec nie maja oni zapewne jeszcze na.sqoich rachunkach akcji za 4 zl kazda ....jezeli tego nie zrobia z upadloaci ukladowej odrazu sad uzna upadlosc likwidacyjna i bedzie pozamiatane:/
  • Re: ja pitole Autor: ~jasiek [79.163.12.*]
    zgadza sie ale spólka ubiega sie o wpuszczenie akcji seri u od obiegu na gieldzie i chce ich wprowadzic do obiegu, wiec wierzyciele juz musza miec je.tylko znajac ta spólke komunikat bedzie lub niebedzie, i kto nie ruzykuje nie pije szmpana,
    podejrzewam ze jak podciagne z 3 mln na 6 gr to jeszcze z 4 mln moze podciagne a jak nie to z 3 mln podciagne po 7 gr tam juz powinni sypac załadowany pod korek, odkladam do spizarni i niech dojrzewa jak wino a na wiosne lub za kilka lat napewno bedzie zysk. proste i logiczne.
  • Re: ja pitole Autor: ~dno [178.183.135.*]
    Jasiek nie pitol ,nie slebiaj uszatemu -nic to nie da kurs od tego nie wzrosnie ta firma to mulaste dno
    Uszaty msci sie na akcjonariacie za malinkę !!!!!!! nawet ze zlosci niech się zes@@
  • Re: ja pitole Autor: ~wojtek [164.126.100.*]
    słupy malinowego grubasa zrobiły swoje!!poprzeżucali miedzy sobą ,kurs z 4 na 6 a my barany myśleliśmy,że to gra pod raport?!
    za duzo tutaj słupów i spekuły i za duzo sepól sie krazy bym miał stracic na tym, a pozatym kazdy ma swój rozum .
  • Re: ja pitole Autor: ~Legolas [83.29.47.*]
    Witaj Jasiek kiedy kupujesz te akcje?
  • Re: ja pitole Autor: ~jasiek [79.163.48.*]
    napewno zobaczysz jak bede kupowac , nie da ie ukryc tego ale cos sie sie za duza kolejka zrobila na 5 gr? ale mam nadzieje ze przerzucicie jak wczoraj i wpadnie i mi. wiec czekam na okazje.
  • Re: ja pitole Autor: ~Legolas [83.29.47.*]
    A czekasz w kolejce po 5 a to co innego !
  • Re: ja pitole Autor: ~Szara_mysz [85.221.167.*]
    Jasiek tak ufasz Królikowi i wierzysz w zyski to walnij te 2 mln akcji co mówiłeś PKC:)
    moge tak zrobic , ale po co mam brac po 6 gr jak ty mi sypniesz po 5 r. 20% na drodze nie lezy, poczekam i zobacze , jak sie sytuacja zdeklaruje.
    Ode mnie nic nie dostaniesz:)
  • Re: ja pitole Autor: ~tojarabit [188.33.220.*]
    jutro raport i dalej nic sie kur..... nie zmieni
    Miały być zlecenia - a wycofałeś je ... krowa, która dużo ryczy mało mleka daje...
  • Re: ja pitole Autor: ~Stary Kaszub [46.169.164.*]
    Ja stoje na 4 i na 3 gr. Kupno po 5 gr jest obecnie bardziej ryzykowne niż poprzednio sprzedaż po 6
    co ty piszesz kaszubie?, ja po 5 niemoge kupic a ty chcesz po 4 i po 3 to zwykla nagonka.
    tutaj jakby słupy nie przerzucili miedzy soba akcji , to nie bylo byc tranzakcji.
  • Re: ja pitole Autor: ~chłop z mazur [195.205.193.*]
    Jasiek, nie skomlaj, tylko ustaw się w kolejce po 5 groni i do końca dnia będziesz miał słoik pełny, po nakrętkę. O wiaderko Cię nie podejrzewam. :)))
  • Re: ja pitole Autor: ~Stary Kaszub [46.169.164.*]
    Ty ich nie doceniasz . Sam się głęboko zastanawiałem jak sprzedawałem po 6 Wszystko co miałem i nie byłem pewny do końca , ale sie jednak udało.
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.