• Jazdy nie ma Autor: ~w-wa [95.41.144.*]
    Miała być jazda pod rejestracje akcji, a tu jazdy nie ma. Teraz pod co ma być jazda? Może kiedyś ktoś z "fachowców" trafi. :)
  • Re: Jazdy nie ma Autor: ~wawa [178.43.152.*]
    widze ze bardzo zalezy Ci na tym zeby kupic po te 20 groszy...

Jazdy bez trzymanki itp... itd..
    Nie ma narazie sponsora i jest błoga cisza - pewnie trwają negocjację - miasto chce obstawić akcje swoimi spółkami widać to wyraźnie .

Ale...
    I tak ktoś bedzie chciał kupić akcje od króla. i Kupi je. Jestem tego swiądomy i pewny
  • Re: Jazdy nie ma Autor: ~poważny [83.145.186.*]
    w-wa masz coś konkretnego do powiedzenia czy tylko tak bo lubisz?
  • Re: Jazdy nie ma Autor: ~gieksa [178.56.56.*]
    pakiet Króla sprzedany !!! ulalalaaaaaaa ale numer
    nie widzę takiego infa jak tak jest faktycznie podaj linka
  • Re: Jazdy nie ma Autor: ~w-wa [77.113.39.*]
    Czytam co piszesz i widzę, że od dłuższego czsu twoje przewidywania się wcale nie sprawdzają. Jazdy pod rejestrację, nie widziałem. Może coś przeoczyłem.
    a pisałem cos o jeździe pod rejestracje? ty za to nie piszesz nic konstruktywnego nic z twoich wypowiedzi nie wynika
    http://sportslaski.pl/nerwowe-oczekiwanie-w-bytomiu-i-katowicach-pzpn-pozwoli-na-transfery,sport-slaski,38676,info.html
  • Re: Jazdy nie ma Autor: ~w-wa [77.113.39.*]
    "jazda moze zaczac sie właśnie za 3 dni" - to są twoje słowa.
    Kiedy kolejna jazda - z naciskiem na może.
    Może kiedyś zgadniesz ... i widzę co będziesz pisał.
    napisałem wyrażnie jak zaznaczyłeś "może" bo tu potrzebny jest inwestor i wszystko jest pod jego przyjscie przygotowywane. Powiedz w jakim celu tu jesteś? bo domyslam się ze chcesz zainwestować ewentualnie jestes z gatunku tych co to cały czas ostrzegają nic nie kupuja;-)
    i jeszcze jednego nie rozumiesz GKS chce wzmocnić skład a to kosztuje widocznie maja kogoś kto wyłoży kasę na nowych zawodników tak trudno to zrozumieć?
  • Re: Jazdy nie ma Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1,124014,12395413,Nieoficjalnie__PZPN_podal_reke_GKS_owi_Katowice_i.html
[x]
GKSKAT 19,61% 0,12 2025-12-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.