• wyniki Autor: ~xxx [31.174.21.*]
    co sądzisz Timofey o wnikach http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1836232
    ciekawi mnie co zrobią od jutra z kursem dizsiaj chyba zabrakło sił
  • Re: wyniki Autor: ~wieslawgd [213.192.67.*]
    wyniki satysfakcjonujące ,zysk netto ok. 30%w górę jak i sprzedaż , niepokoi tylko wzrost zadłuzenia : długoter. 38mil. , krótkoterm. 71 mil. razek ok. 110mil. a zysk netto 13 mil.
  • Re: wyniki Autor: ~Timofey [79.185.180.*]
    Przejrzałem pobieżnie,wszystko jest bardzo dobre:przychody wzrosły, zyski też, aktywa również. Rentowność jest i to dobra, Zadłuzenie -tu mam wątpliwości. Raportu dokładnie analizować nie potrafię ,bo dużo danych nie jestem w stanie dokładnie zrozumieć.Jeżeli będę mieć czas i siły,to przeanalizuję dokładniej i popatrzę jak wypadły poszczególne spółki: Zetkama ,Śrubena, Armak,ta kupiona po Toora. Przypuszczam,że w drugim półroczu tego nie powtórzą.Liczę,że Fasing pokaże wyniki jeszcze lepsze.Zobaczymy co jutro zrobią z kursem,myślę wykorzystają wyniki i pociągną do góry::))) O siły tu nie warto się martwić bo wszystkim steruje jeden automat. Mnie dziś zatanowił ten zrzut ok 3 tys.akcji do 39 zł (akurt wtedy obserwowałem),mi się wydaje,że to rutynowo rzucił automat na sprawdzenie ( nawet stop los),bo po kilku sekundach znowu zaczął zapełniać arkusz K. Tu jeszcze po 5 % mają OFE Generali i OFE ING. Obydwa fundusze są na dużych plusach, ale oni przeszkadzać nie będą
    Mamy jeszcze jednego kolegę ::))),gdy pisałem to jeszcze jego nie było ,
  • Re: wyniki Autor: ~xxx [31.174.21.*]
    no to się nam forum powiększyło:) zgadzam się że nie będą przeszkadzać myśle że kurs idzie na 50 pln a końcowe wyniki zależne od kursu euro i ewentualnego pogłębienia lub nie kryzysu.
    Prezes od dawna gada o przychodach 300 mln zł,ale to wątpliwe. Po to przyśpieszyli wyniki,żeby kurs w górę cisnąć ?? Jutro lub pojutrze Konferencja prezesa dla mediów,też ważne jak będzie paplać.
  • Re: wyniki Autor: ~xxx [31.174.136.*]
    dzisiaj czyszczono stopy nie tylko na zetkamie-jak usłyszysz o wywiadzie to daj znac
  • Re: wyniki Autor: ~Timofey [79.185.181.*]
    Już była ta konferencja ,dużo jest w wiadomościach na" bankierze " ::))) Aż, za dużo ???
  • Re: wyniki Autor: ~xxx [31.175.191.*]
    dzieki za info przeczytałem- z treści wynika że prezes wie co robi i dąży do tego konsekwentnie- do końca roku spokojnie 50 pln a w przyszłym... nie będe wybiegał w dalszą przyszłość bo wróżką nie jestem :)
    ps szkoda tylko że dywidenda symboliczna ale cóż takie są koszty rozwoju
  • Re: wyniki Autor: ~Timofey [79.185.181.*]
    Typowo ,jest już artykuł w" Parkiet" .Przypuszczałem.że pojawi się jutro .Teraz w srodę , czwartek podciągnie kurs. Na podbitce wywal i daj spokój z tym . Jest wiele innych dobrych spólek o większym potencjale wzrostu. Decyzję kazdy podejmuje sam ::))) !!!
[x]
MANGATA 0,61% 66,20 2026-04-02 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.