Kto próbuje się bić z trendem zawsze przegra. A tu kierunek jest tylko jeden :( opychają nawet juz po 14. Wszystkie budowlane mają wartość księgową poniżej 1, SSi też to czeka. Przypomnicie moje słowa jak będzie 10 groszy
jak będzie tak tanio to się dokupi dużo, a po drugie skoro babka z zarządu dokupowała ostatnio i przekroczyła próg 5% to jestem spokojny ona ma więcej do starcenia niż ja , a napewno wie więcej jak my tu wszyscy na temat spółki
pozdrawiam wytrwałych,
pamietajcie , zawsze po burzy jest tęcza!!!!!!!!!!!!!!
trend rosnący kiedyś zaczyna zniżkować a spadający rosnąć. prędzej czy później każdy trend się odwraca. jakoś nie widać wielkiej podaży, już nawet nie leszczyna a sama okleja została ze sprzedających...
w normalnych warunkach nie bylo by o czym pisac. 50 k to nic.zadna ilość. niestety brak popytu spycha ta spółke i tu jest pies pogrzebany. Zarząd nie robi nic zeby uspokoić nastroje.
Autor: ~cyganoitaliano [37.47.95.*], 2012-08-27 17:44
Powiadzasz, że nie ma podaży? a skąd te zlecenia po 13 w końcówce?:)
nie obraź się kolego ale miałem na myśli poważną podaż a nie jednego posranego ze strachu że mu dorobek życia z 7 stopnieje na 5 tys zł... parafrazując klasyka: jakie czasy tacy inwestorzy :))))))))
analizę techniczną robi się na płynnych spółkach, gdzie obrót to kilkadziesiąt transakcji dziennie o wartości idącej w miliony a nie za przeproszeniem na takim wypierdku jak ssi z trzema czy ośmioma transakcjami za całe 5 tys zł ;)