pytanie
dla jasnosci spolka mnie nie interesuje i walki na niej tez
byl ktos z was kiedys w tej knajpie?
widzial jak to wyglada z bliska?
wczoraj mialem okazje przejezdzac obok - okolice Tucholi - pusto i cicho....ani jednego auta
nie wiem co Moska ma zamiar z tego wyjąc, ale na pewno nie tam
a pewnie takich knajpek jest kilka - z kilkunastu które to mają
to tyle...
Jak tu gwarno jak tu rojno sie zrobilo a jeszcze wczoraj nikt prawie nie chcial posta wysmarowac tylko nerwowe oczekiwanie, obgryzanie paznokci i strach lub niepewnosc.
jeśli chodzi o temat to 10 pln to nigdy, z tego co widać to pseudo fundusze odchodzą bo nie nawojują, trwa odkup akcji pewnie chodzi o 100% posiadanie akcji a przynajmniej okolice tej wartości myśle że będzie szło do góry póki nie zbiorą tyle ile potrzebują-cóż palec na enterze czuwa:)
powiem krotko kazdy robi co chce Prymus i Moska osobiscie nie poto kupowali sporo udzialow zeby stracic transakcje pakietowe jak i przez notowania gieldowe wiem jedno 2 zl minimum potem sie zobaczy jak zrobia konkurencje fast-foodom to i mozliwa jes 10 lub 20 dyszki,pozdrawiam akcjonariat
wiara czyni cuda konkurencja fast food?powiedz komu-mc donald kfc?pierwszy temat to lakalizacje drugi ilość lokali no najwaźniejsze zaplecze finansowe taki potegi jak wymienilem moga wykonczyc kazdego np cena tutaj zrobia promocje a odbija sobie na innym rynku zdanie swoje poprzednie podtrzymuje a mysle ze skonczy sie jak zawsze pozdrawiam
Czytam te bełkoty i myślę sobie, że żyjemy w różnych rzeczywistościach.
Wy chcecie szybko wydupcyć jedną krowę a M. chce dostojnie podejśc do stada i wziąć je wszystkie.
Więc pośpiech jest jak najgorszym doradcą
( i tak, colasbregnone to ja)
Dnia 2021-02-23 o godz. 12:32 ~Rambo napisał(a): > chłopaki Wasza wizja się spełnia po 9 latach :) w końcu to i tak lepszy zarobek niż na lokacie tu będzie ale musieliście trochę pokisić ogóra
Jak tam kiszenie ogóra? Coś mu się chyba zgniło :P