• nie rozumiem .... Autor: ~baba jaga [79.191.90.*]
    co jest grane na tej spółce......
  • Re: nie rozumiem .... dzień po dniu ZIELEŃ Autor: ~miśka [83.18.218.*]
    Widać że ktoś zbiera ładne pakiety i ma najprowdopodobniej jakieś informacje na temat albo grubego inwestora - a może to i on zbiera akcje dzień po dniu - albo najprowdopodobniej izba celna odstępuje od nałozenia kary zgodnie z zaskarżeniem ustawy przez Trybunał Konstytucyjny. Zobaczcie że to niesłusznie nałożona kara doprowadziła do takiego obrotu sprawy. Nie ukrywam, że trend juz się zmienił jak widać na wykresie.
    Zaznajomionych proszę o informację i konkretne odpowiedzi?
  • Re: nie rozumiem .... Autor: ~baba jaga [83.29.164.*]
    Rzeczywiście trend się wyraźnie odwrócił, chyba jest tak jak piszesz ,ktoś coś wie i skupuje powoli
  • Re: nie rozumiem .... do góry jedziemy na około 1,27 Autor: ~tw [188.147.208.*]
    Coś grubego się szykuje na tej spółce. Ktoś bardzo duże pakiety pozabierał i chyba wie co robi? Podejrzewam, że ktoś zna już nowego inwestora - pytanie kiedy my się dowiemy? Czuję że można uśrednić aktualną stratę dokupując akcje - gdyby było za co.
    Tak czy owak trend jest wzrostowy do poziomu 1,12 - 1,27
  • A ja rozumiem !!!! Autor: ~analityk [178.218.229.*]
    Rozumiem to, że O2O od dawna (pół roku temu po raz pierwszy o tym pisałem) powinien ogłosić wniosek o upadłość. Czytajcie ze zrozumieniem SPRAWOZDANIA FINANSOWE !!!!!! 31 sierpnia biegły od Frąckowiaka się wkurzył i wreszcie wygarnął jak sprawy stoją.....

PS
    To już mój drugi post o podobnej treści po publikacji sprawozdania za I półrocze - wczoraj z niewiadomych przyczyn moderator go zbanował. mam nadzieję że tym razem tego nie zrobi
  • Ale podobno jest inwestor ? Autor: ~koczis [89.68.227.*]
    To jest czy go nie ma ?
  • Jaki inwestor ???? Autor: ~analityk [178.218.229.*]
    Długiewicz napisał, że :
    "Podpisany został list intencyjny. Na dziś spółka MR Development Sp z
    o.o. posiada wyłączność na negocjacje inwestycyjne z One-2-One"

Po co miałby deweloper w zakresie nieruchomości komercyjnych "inwestować" w O2O ? chyba tylko po to, żeby wejść na giełdę "tylnymi drzwiami" - ale pod warunkiem, że takie wejście będzie tańsze niż frontem.
    Jeśli to prawda, że rzeczywiście są prowadzone rozmowy, to za chwilę MR zajrzy w kwity i zobaczy jak się sprawy mają.
    Zamierzam też osobiści zapytać MR Development, czy ma świadomość, że "najbardziej wartościowe srebro rodowe" O2O jakim jest Mobitrust wyceniany w księgach chyba na 5 mln zł ma wniosek o upadłość w sądzie poznańskim od jednego z wierzycieli.
    Bo zarząd O2O jakoś się nie kwapi, żeby poinformować o tym rynek publiczny ......
  • Myślę , że jednak.... Autor: ~koczis [89.68.227.*]
    bredzisz....
  • Re: Myślę , że jednak.... Autor: ~analityk [77.254.10.*]
    Masz prawo tak myśleć.... Ale :
    - Jeśli jesteś posiadaczem akcji O2O - to mi cię żal;
    - jeśli nie jesteś - to zastanów się ile szkody robisz tym, którzy na podstawie Twoich wypowiedzi kupią te akcje i stracą wszystkie pieniądze ....
    - Jeśli jesteś pracownikiem lub związany z O2O - to powinna się Tobą zająć prokuratura
  • Dlaczego w oficjalnym komunikacie firma - Autor: ~koczis [89.68.227.*]
    pisze o inwestorze - odpowiedz jeżeli wiesz coś konkretnego.
    Wątpię , żeby ktoś podejmował decyzję o zakupie akcji na podstawie pisaniny na forum.
  • A jeżeli jesteś analitykiem to napisz co polecasz , a powiem Ci Autor: ~koczis [89.68.227.*]
    kim jesteś.
  • Załącznik przy raporcie - inwestor M R Development Autor: ~tw [83.18.218.*]
    oficjalna informacja o inwestorze jest w załączniku przy raporcie. Widzę że nikt nie czyta załączników.
    Informacja zdecydowanie dobra.
[x]
ONE2ONE -20,00% 0,04 2015-06-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.