Kurs spuszczany, czy wyprzedają niedobitki - wszystko jedno. Wycena spółki jest śmieszna. Średnia C/Z NC - 15. C2A - 7,8. Wychodzi, że spółka poprawiająca wyniki o 30 proc. na bardzo perspektywicznym rynku - to dno.
to wszystko na małych obrotach. inwsstując 10000 można kurs podnieść znacznie ala po co. spółka smiesznie tania, a kurs w odpowiednim czasie powinien znacznie wzrosnąć, a jak nie to poczekamy jeszcze trochę i wzrośnie.
Spółka dla cierpliwych . Czekaj a dane ci będzie - AMEN
Ktoś dobrze robi, że zwala kurs, zawsze można tanio dobrać parę sztuk poniżej 30 groszy.
Mówiąc o C2A napompowany balon ktoś sobie chyba żarty robi. Napompowany to on dopiero będzie przy kapitalizacji ponad 100 milionów zł.
Kto mądry ten trzyma, a kto głupi i niecierpliwy niech oddaje póki ma okazję.
Jeżeli ktoś potrzebuje 1000 czy 2000 zł to sprzedaje, ale co to za inwestor.
Swoim działaniem dołuje kurs o -20% / swoja drogą kuriozalne zjawisko.
Jak ktos chce się dorobić w tydzień na tej firmie to niech sprzeda i zniknie
ja trzymam długookresowo jak wielu tutaj i nie myslę o sprzedaży
Obawiam się, że to ktoś kupuje sam od siebie próbując zwalić kurs. A pozostali "inwestorzy" przestraszeni sytuacją dorzucają im co i raz swoje kosmiczne pakiety :)
Według mnie coś się szykuje, spółka na "fejsbuku" napisała, że sporo się dzieje i we wrześniu to ujawnią poprzez komunikaty.
ps.
Viking jak się można zwinąć mając ponad 4000 nośników reklamy dających milionowe zyski co rok.
Czekamy na rozwój sytuacji, a korzystając z okazji można zwiększać zaangażowanie w spółkę.
Sprawdzałem od chwili kiedy kurs dołuje. Ktoś sprzedaje pakiety powyżej 10.000,00 w cenie zawsze dużo niższej niż kurs otwarcia. Ktoś to od razu kupuje. Jeżeli są zwyżki to na bardzo małych pakietach.
Jakiś pomysł? Dziś nie ukrywam następne rozczarowanie.
Trochę tu wygląda jak na Magnifico, ale tam była strata, a tu jest zysk tylko mniejszy niż w poprzednim kwartale.
Dobrze, że coś sie dzieje na spółce. Poza tym na tych cwaniakach, którzy tak bez finezji handlują między sobą po 10 tys, można fajnie zbudować portfel:)