• bankructwo... Autor: ~portos [83.19.11.*]
    Wywalanie akcji na potege.
  • Re: bankructwo... Autor: ~zzz [89.229.235.*]
    Czy złożyłeś już wniosek o upadłość, jak tak to podaj sygnaturę, to się dołącze.
  • Re: bankructwo... Autor: ~Ralf [79.185.213.*]
    A macie jakieś wierzytelności NI?
    Czy spółka jest Wam personalnie coś winna?

Pomyślcie zanim zaczniecie pisać takie bzdury na forum - podaj sygnaturę akt - pusty śmiech mnie ogarnia;)

To, że daliście się wpuścić w akcje i straciliście kupę pieniędzy nie upoważnia was w żaden sposób do składania wniosku o upadłość.
    Zanim napiszecie post, było by dobrze poczytać trochę o tym co się chce napisać, aby się nie wygłupiać;)
  • Re: bankructwo... Autor: ~zzz [89.229.235.*]
    Akurat mam wymagalne wierzytelności względem spółki Novainvest i moje pytanie o sygnaturę nie jest bezzasadne, powtórzę pytanie czy ktoś z forum złożył wniosek o upadłość spółki Novainvest, to niech poda numer sygnatury to się dołączę do wniosku. Z góry dziękuje.

• Re: bankructwo... Autor: ~Ralf [95.49.208.*]
    No widzisz, byłbyś wiarygodny gdybyś napisał:

"W dniu .... z uwagi na przeterminowane i wymagalne wierzytelności NI w stosunku do mnie/firmy złożyłem wniosek o ogłoszenie upadłości likwidacyjnej spółki pod nazwą Novainvest. Wszystkich wierzycieli, którzy również dysponują wymagalnymi wierzytelnościami tej spółki proszę o kontakt z ........"

To wyglądało by profesjonalnie i wiarygodnie, a tak to piszesz że jak ktoś, to ja też;)

Wygląda to śmiesznie, jeśli uważasz, że masz podstawy aby złożyć taki wniosek to składaj, w czym problem, chyba nie w opłacie Sądowej bo to tylko 1k PLN?
    Z wierzycielami nie będziesz miał problemu, na zapytanie syndyka zgłoszą się, nie masz się o co martwić.
    Jest tylko jeden warunek, Twoja wierzytelność musi przekonać Sąd co do słuszności o ogłoszeniu upadłości, ale jak jesteś zdecydowany to chyba nie mówisz o wierzytelności kilkutysięcznej;)

Działaj, nie gadaj. Trzymam kciuki;)
  • Re: bankructwo... Autor: ~GTi [79.175.218.*]
    A nie mysleliscie o tym ze zanizaja kurs zeby Was wystraszyc i taniej skupic obligi ?
  • Re: bankructwo... Autor: ~Ralf [95.49.208.*]
    No, to może być powód!!!

Tylko dlaczego zaniżają kurs do 03.08.2010?????????

aaaaaaaaaaaaaaa............, żeby nas wystraszyć:)

No to się znowu ubawiłem:-)
  • Re: bankructwo... Autor: ~Nie chyba [78.154.88.*]
    Dnia 2012-08-20 o godz. 15:53 ~portos napisał(a):
    > Wywalanie akcji na potege.
    Nie chyba
  • Re: bankructwo... Autor: ~GTi [79.175.218.*]
    Cos sie na kwapia do aktualizacji kursu akcji...
    http://www.novainvest.com.pl/raporty.html
  • Re: bankructwo... Autor: ~GTi [31.175.139.*]
    Widac ze ktos z novy czyta forum - kurs zaaktualizowany heheh.....
  • Re: bankructwo... Autor: ~Piotr [77.253.58.*]
    Spółka padnie jak nie teraz to przy najbliższej wypłacie odsetek od obligacji Nawet za połowe ceny obligacje nie kupują To że weszły obligacje na Catalist nie ma zanczenia i tak nie można tego sprzedać Pomyzlcie czy spółk awysupła 1mln zł na spłate Pytam sie z czego ? a moze zaproponuje akcje po 1gr tj około 100mln akcji a co poczna ci co teraz mają akcje Odpowiedx prosata wtopa na całego Były prezes dał nogę pozbył sie swoich akcji a wy to dalej kupujecie
  • Re: bankructwo... Autor: ~ada [83.22.254.*]
    kupują bo Agata im tak kazała ;)
    A temat jest prosty: żeby mogła wyjść ze śmiecia, musi to wpierw komuś wcisnąć. Jak sama napisała, to są poważni inwestorzy :)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.