• Walne na 28 wrzesnia Autor: ~007 [83.25.110.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=36094&ncc_index=SRT&id_tr=1

jednak re-split 1 do 100 a nie 1 do 10.000, ktoś jednak dotarł do Nalepy
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~as [89.228.23.*]
    to jak lecimy na 1 zł ?
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~ROOS [86.63.64.*]
    No tak, na 1 zł jak niektórzy wspominali :)

Nie potrafię tego rozczytać, piszą o wartości nominalnej akcji 0.01. A co z obecną 0.03?
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~007 [83.25.110.*]
    z forum onet:
    http://gielda.onet.pl/forum/serenity,2,439897,-90381668,czytaj-strumien.html
    CIEKAWE JEŚLI TO PRAWDA

Witam po długiej nieobecności, byłem w sądzie i przeczytałem sobie umowę nordstone z nalepą. Ciekawa nie powiem, jedno co mnie uderzyło w tym że płatność miała być na początku stycznia, a nie jak było w komunikatach. Teraz wiemy dlaczego nalepa wycofał się z transakcji. Nie ma kasy - nie ma akcji. Z ważniejszych zapisów to mogą się sadzić w Londynie (arbitraż), a jak tam nie to na Cyprze. Do tej sprawy polskie sądy nic nie mają. Koszty w Londynie tak na "dzień dobry" to ok 200 tyś funciaków (samo wpisowe) Są zapisy o karach umownych za podanie kwot, DUŻE. Tak 3 mln za jedno zdarzenie. To tak na marginesie.

Co do zwołania walnego zmiany re splitu i powołania biegłego rewidenta widać że coś się rusza, wygląda na to, że nalepa odzyskuje utraconą pozycję, chyba przestał się bać Na rehabilitacji u nich (byłem dziś) ruch jak w ulu.
    Spokojnie czekam.

PS Przypominam jeszcze raz nr spraw bo Artur (pewnie Mariusz we własnej osobie) nie odezwał się do dziś i nie chciał ich skomentować: IX GCO 94/12, IC 323/12 Sąd w Gdańsku
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~sol [89.228.194.*]
    no ciekawe.... nie sądziłem, że cokolwiek się ruszy...
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~jasne [77.255.12.*]
    Bessa sie kończy to i złe informacje sie skończą lada dzień, tydzień, miesiąc zaczną udawać że wszystko jest dobrze.
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~as [89.228.23.*]
    dokładnie bedzie jazda również na szmaciance !!!
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~ROOS [86.63.112.*]
    Byle nie w dół. Jeśli jedna akcja będzie kosztowała wg dzisiejszego kursu 3 zł, to wzrosty kilkugroszowe nic nie dają. Koniec ery NC? :) Tylko Ci co są ostro w plecy do śmierci nie odrobią. A to niepokoi i optymizmem mnie nie napawa. Tak czy inaczej - dobrze, że krew znowu płynie w tych żyłach.
  • Re: Walne na 28 wrzesnia Autor: ~jasne [77.255.12.*]
    Najważniejsze będzie to jaka czeka nas hossa czy zwykły cykl czy hossa 3-5lat z banką spekulacyjną, a wtedy takie balony będą latały po 6-7 C/WK Zależy też ile akcji na słupy skupił Nalepa i spółdzielnia bo w to że kupowali po 3,4,5gr to nie wątpię.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.65.55.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.