• SPLIT AKCJI Autor: ~przemek [79.184.157.*]
    Moze wielkim szpecem nie jestem ale ten split tak rozumiem:
    stosunek 100:1 czyli ze 1oo milionow akcji zostanie tylko 1 milion.

np. mialem 1milion akcji wartych okolo 20 000
    to teraz bede mial 10 tysiecy akcji po około 2 złote,

Generalnie zmniejsza sie tylko liczba akcji w obiegu do 1 miliona.
    Muszę takzę przypomniec ze duza cześć akcji z tej poli 1 miliona ma większościowy udziałowiec. Nie pamiętam ale chyba 60 %.

W obrocie pozostanie zatem niewiele akcji!!!
    Nie wiem tylko co stanie się z leszczami którzy maja np. 10 akcji, bo przelicznik jest 100:1
    Jeśli ktoś wie to chętnie sie dowiem. Pozdrawiam
  • Re: SPLIT AKCJI Autor: ~zenit [46.149.150.*]
    Ilosc akcji przemawia za wzrostami , ale bedzie emisja po 1zl wiec bedziemy spadac do tej ceny z owych dwoch zlotych na otwarciu niestety.
    Pozniej to juz totalny kibel az do skonczenia swiata
    Tutaj co niektorzy beda mieli akcje warte np 30zl a do tej ceny w zyciu nigdy nie dojdzie.nawet nie dojdzie do ceny emisyjnej czyli 10zl (dawne 0.10) wiec wtopa zycia kolego !!!
  • Re: SPLIT AKCJI Autor: ~Messerschmitt [89.206.48.*]
    Ty kolego zenit wiesz co będzie i do jakiej ceny kurs dojdzie-wywróżyłeś z kart pewnie :D

Mądrości typu-"co będzie"możesz sobie darować...gdybyś coś wiedział i był dobrym prognostykiem na pewno byś tyle nie wtopił ....na tym Cerku ...hehehe
  • Re: SPLIT AKCJI Autor: ~miś [83.22.89.*]
    A ja to widzę inaczej. Emisja będzie po 1 zł. Ale przez pewien czas notowane będą tylko PDA. Akcje będą notowane oddielnie. Zatam jeśli do tej pory kupowano po 2 zł (0,02) - nie liczę pomijalnej ilośco po 0,01 - a przedtem tylko po 3 zł (0,03) to mamy margines wzrostów między 2 zł a 3 zł. Każdy przecież chce zarobić.
  • Re: SPLIT AKCJI Autor: ~zenit [46.149.150.*]
    Tutaj beda tylko spadki - zobaczycie - uwierzycie niestety :(
  • Re: SPLIT AKCJI Autor: ~bryniol [31.41.137.*]

z tego co przeczytałem to spulka produkuje straty a nie cegły chyba juz po firmie bo kto kupi akcje warte 0.000
    http://www.newconnect.pl/?page=get_ebi_file&id=35251
  • Re: SPLIT AKCJI Autor: ~cegła [31.187.12.*]
    Weżcie pod uwagę , że 1 (jedna) akcja po resplicie to 10 (dziesięć) PDA
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.