• czyżby trójkąt ? Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    Pomału, pomalutku zaczynam robić wstępne założenie dotyczące wykresu TVN.
    W tej wypowiedzi zajmę się jedynie aspektem analizy technicznej, która potwierdza doskonale to co dzieje się z tą spółką fundamentalnie.
    Na średnich rynkowych zadziałał dzisiaj opór jaki został postawiony przez zgrupowanie Fibonacciego poparte spadkową formacją XABC. Nic więc dziwnego, że rynek zareagował. Już od dawna WIG 80 nie brał udziału we wzrostach jednoznacznie tworząc z wigiem 20 negatywną dywergencje. Akcje TVN w konsolidacji z jaką mieliśmy do czynienia w ostatnich dniach zachowywały się słabo a bykom na tym papierze nie udało się w zasadzie niczego pozytywnego pokazać. Zakładam więc, że z dużym prawdopodobieństwem wykres będzie dążył do utworzenia trójkąta z którego kurs wybije się mocną falą spadkową. Należy bardzo uważnie śledzić wykres TVN, ponieważ tego rodzaju impulsy spadkowe jakich się spodziewam są w swojej naturze bardzo mocne i radykalne.
    Pozdrawiam posiadaczy akcji TVN i mimo wszystko życzę powodzenia i utrzymania nerwów na wodzy. Co ja Chodzik Księżycowy zrobiłbym gdybym miał te akcje, tego oczywiście nikomu nie muszę mówić. Leszczom jednak powiem tyle, że lepiej w takim wypadku być poza rynkiem

CK
  • Re: czyżby trójkąt ? Autor: ~Wesoly [178.73.51.*]
    Zamiast mózgu masz trójkąt.
  • Re: czyżby trójkąt ? Autor: ~ja [86.63.69.*]
    chodzi mądra głowo sypiąca z rękawa swoje wypociny wspomnę tylko jedno: jak tam twoja HABETA? :))))))
  • Re: czyżby trójkąt ? Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    Teraz po kilku dniach widać, że moja prognoza co do trójkąta ma szansę na realizację.
    Ostrzegam was przed nagłą mocną falą spadkową. Kupujcie pampersy !

CK
    odchodzik co z HB? czemu unikasz tego pytania? hhhmmm?
    Bo to forum TVN a jak chcesz pisać o Chabecie na na forum Chabety a nie tutaj.
    Tutaj mamy zapowiedź małego kataklizmu.
    mmhhmmm jak tam HB napisz jak ci się udało?! pochwal się jakiś to anal z ciebie
    Brzydko się wyrażasz, oj brzydko ! Co chciałbyś powąchać ?
    Moje aktywność na Chabecie została zakończona pełnym powodzeniem. Moim bowiem zadaniem jest doprowadzanie spółek do upadłości układowej. Teraz jak widzisz jestem tu na TVN ale specjalnie się nie udzielam bo to wczesny etap. Dopiero jak kurs spadnie ze 20%
    będę miał przyjemność bywania tu częściej.

CK
    znalazłem ciekawy wątek na HB o tobie ty ...
    "Kiedyś pisał tu taki jeden o nicku CK
    Ten też chyba nie miał więcej jak 15 lat
    Często pisał, że ma żonę i zaznaczał od czasu do czasu, że polkę
    Czasami aby się nie powtarzać, że ją ma to niby mierzył jej ile cm od ziemi ma pępek
    Innym razem, że był z nią na kolacji
    Tak swoją drogą to albo rzadko jadał kolację albo rzadko przy kolacji się spotykali
    Aha
    No i trylogię przerabiał więc albo robił gimnazjum i szkołę średnią tak jak p. Begier albo miał 15 lat"
    dotyczy ciebie tak więc widać jak jesteś już tam spalony i że dawno się nie udzielałeś bo ...jesteś spalony
    teraz tu drążysz oj słaby jesteś słaby,
  • Re: czyżby trójkąt ? Autor: ~xxx [178.37.100.*]
    ja tam ma w du...ie analizy spadnie padlina poniżej 7zł to kupię trochę. Miałem szczescie pozbyć się tego po 11zł w lutym...
[x]
TVN 0,00% 19,92 2015-09-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.