irek was wszystkich udupi w jednym koszyku,w końcu to specjalista od przkrętów ....ale jest jedno pocieszenie-hbpolska nas goni,nie jesteśmy sami na giełdzie!!!
Dnia 2012-08-17 o godz. 10:16 ~wojtek napisał(a):
> irek was wszystkich udupi w jednym koszyku,w końcu to
> specjalista od przkrętów ....ale jest jedno
> pocieszenie-hbpolska nas goni,nie jesteśmy sami na
> giełdzie!!!
Pewnie i udupi co po niektórych,ale na razie to chłopina musi troszkę przytulić i opłacic słupy........a do tego jeszcze daleka droga.....
zgadza się,,,to co zrobił z pronoxem przechodzi ludzkie pojęcie,nawet solo nie robi takich numerów ,ostatnio na pp midasa dał zarobić drobnicy,karkosik też sie kryje do malinowego,niedługo irek sam się pogubi w tym swoim bałaganie,kto uwierzy w te bajki biomasie??????????
Też bym chciał wiedzieć kto wywala a kto zbiera. To by sporo wyjaśniło.
Proponuję żeby uczestnicy forum wpisywali tutaj albo na osobnym forum jeśli nabywają albo zbywają akcje. Wtedy byśmy mieli jakiś pogląd na sprawę. Przykładowo jeśli będą wpisy nabywających to będzie znaczyło że ktoś sypie. A może ktoś napisze że mu nerwy puściły i wywalił, to też będzie wiadomo że nikt nie sypie.
A propos. Niedługo rocznica czy ktoś pamięta czego ?
To na wszelki wypadek przypomnę. Wielkiego wzrostu na Pronoksie.
Ciekawe czy się historia powtórzy ?
Co roku są wielkie wzrosty, jednak zeszłoroczny nie był tak udany jak poprzednie.
Co do tego kto kupuje przecież ludzie mówili na tym forum, że są w kolejce po 4.
Druga sprawa, że dużo osób cały czas małymi pakietami sobie uśrednia, myśląc, że przechytrzy Króla i któregoś razu ucieknie z tego bagna.
Kto sprzedaje? jest 300 baniek akcji. To oczywiste, że po te 4 ktoś się wkurzył i wywalił.
Sam myślę, czy nie sprzedać, bo widzę tyle możliwości szybszego zarobku, ale wiem, jeżeli nie będzie resplitu to będzie jakaś podbitka na 7-8 groszy i wtedy wyskoczę.
Żal mi w tym dołku wychodzić zwłaszcza, że już dość długo regnona obserwuję.
No właśnie fajnie by było żeby ktoś napisał : "wkurzył mnie Król i wywalam 1 500 000 akcji"
W takiej sytuacji dokupił bym takich akcji. A jak nikt tak nie pisze to sobie myślę że Król zapłacił komuś akcjami i ten wywala bez żalu. A to już nie to samo.
Zastanów się ile poszło narazie akcji po 4 grosze z 3 mln? Czyli jakieś 120 tys. zł.
A siedzimy na poziomie 4-5 od 4 miesięcy.
Ktoś się znudził tutaj i sprzedał.
Jak nie ma popytu to nie jest w stanie walić akcjami w rynek, gdyby to robił kurs byłby już niżej.
też tak mysle i rowniez jestem zdania ze to desperaci ktorzy maja juz dosc lub widza zarobek gdzie indziej,'
ja juz kilka razy bylem w sytuacji gdzie wystarczyl "enter"