skoro ktoś wystawia spore ilości na sprzedaż widać że ta spółka śmierdzi i żaden raport tego nie uratuje,omijać z daleka szerokim łukiem,ani razu nie zagrana spekulacyjnie od debiutu,nic tylko w dół i to dół jak ch...j,
panowie
upierdolcie sobie na zgode
sevenetb moze 3,5 kosztowac
na tyle wycenili na pierwotnym
tylko szoda ze prezes gra na krotko
policzcie sobie ile zarobi jesli cena wyniesie 50 groszy
3,5 - 0,5 = 3 zł
do tego dzwignia 1:200 = 600 zł na jednej akcji
600 z ł * 1 milion akcjio = 600 000 000 zł
tak sie teraz robi kase na gieldzie a nie prowadzi firme
im gorzej ja zarzada tym wiecej zarabia
mnie to się wydaje że ty to chyba jesteś już tak je bn ię ty że żaden lekarz ci nie pomoże,heheh dźwignia 1:200,hehe,tak tak sevenetem się handluje na forexie,na króciutko,albo jeszcze krócej,heehe,milion akcji jeszcze w dodatku,ja pier....nie mogę,buahahaha,no istny debil
Ciekawa będzie decyzja WZA w sprawie podziału zysku za rok 2012/11.
Możliwa dywidenda - nawet na poziomie 15 groszy.
A jeżeli jej nie zatwierdzą, to niech przynajmniej uchwalą skup akcji własnych ... bo ta obecna wycena spółki to jakieś grube nieporozumienie.
Zresztą jedno nie wyklucza drugiego: czyli dywidenda + skup akcji własnych w celu umorzenia.
Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy.
poczytaj pierwsze wpisy i zorientujesz się dlaczego są niektórzy co mają taką opinię o firmie (podpowiem, że związane jest to z emisją akcji dla 99-ciu wybrańców)
Arkadiusz Milik to nowa gwiazda polskiej piłki - prawdopodobnie następca legendarnego już Włodzimierza Lubańskiego.
Sevenet może zostać gwiazdą NC - potencjał wzrostu jest tutaj ogromny.
Powracając do liczb, to ja lubię 0,382 ... a konkretnie wartość 38,2% zniesienia poprzedniej zmiany cen (ruchu pierwotnego).
=======================================================================
(1,07-0,58) x 0,382=0,19
1,07-0,19=0,88 zł
=======================================================================
Jest solidne wsparcie na 0,88 ... i od tego momentu przystępujemy do kolejnej fali wzrostowej, która powinna wynieść kurs do poziomu 1,618 x 1,07 = 1,73 zł.
Pozdrawiam