• akcje i akcjonariusze Autor: ~inwestorka [78.88.93.*]
    te tanie akcje powinny być połączone z wynikami firmy,nabywcy niech się wykażą
    f) 1.000.000 (słownie: jeden milion) Akcji zwykłych na okaziciela serii F o wartości nominalnej 1,00 zł (słownie: jeden złoty) każda,
    g) 702.056,00 (słownie: siedemset dwa tysiące pięćdziesiąt sześć złotych) akcji na okaziciela serii G o wartości nominalnej 1,00 zł (słownie :jeden złoty) każda.
    h) nie mniej niż 1 (słownie: jeden) i nie więcej niż 1.500.000 (słownie: jeden milion pięćset tysięcy) Akcji zwykłych na okaziciela serii I o wartości nominalnej 1,00 zł (słownie: jeden złoty) każda
    Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 5b w zw. z § 4 ust. 2 pkt. 2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na NewConnect"
    życzymy owocnej współpracy z nabywcami j.w.
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~mis 12 [37.225.180.*]
    ja np. kupilem w serii g ale po 1,65 a nie po 1,00
    wiec jestem nabywca
    jak mam sie wykazac? co zrobic?
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~kkk [195.20.110.*]
    i to jest największe skurwysyństwo ze strony spólki, zdołowali kurs z 4,10 do 1,90 . Ustawili popyt na 1,65 - upchneli akcje i dołowanie na 0,86 a nowe akcje po 1,0 dla grupy znajomych.
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~powodzenia [78.88.93.*]
    zanim kupiłeś powinieneś przedstawić swoją strategię, może nie byłoby takiego dołowania
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~mis 12 [37.225.180.*]
    pomoz prosze w odpowiedzi , jaka strategie ? do mnie zadzwonili maklerzry i zaproponowali , moglem odmowic wiec moja odpowiedziqlnosc,licze ze zarobie to moja strategia , i nawet jestem lepszej mysli
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~powodzenia [78.88.93.*]
    Jesteś jednym z dziewięciu ,powinniście się porozumieć i działać
    5) Liczba akcji serii G, które zostały przydzielone w ramach przeprowadzonej subskrypcji:702.056 (słownie: siedemset dwa tysiące pięćdziesiąt sześć);

6) Cena, po jakiej akcje były obejmowane: 1,65 zł (słownie: jeden złoty sześćdziesiąt pięć groszy);

7) Liczba osób, które złożyły zapisy na akcje objęte subskrypcją: 9 (słownie: dziewięć);
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~maciekk [109.207.159.*]
    Dnia 2012-08-16 o godz. 14:05 ~powodzenia napisał(a):
    > Jesteś jednym z dziewięciu ,powinniście się porozumieć i
    > działać

Ja drugim, co już tu zresztą mówiłem, jak również 1 z 11 z serii I. Wątpiącym w perspektywy spółki polecam zastanowić się, jak pogodzić mroczne teorie o dystrybucji dla znajomych i krewnych królika z czarnymi wizjami upadłości itd. Jeśli spółka byłaby bankrutem, to nie ważne, czy za 1zł, czy za 1,65zł, chętnych by nie było. Seria I rozeszła się w 100%. 1,5mln to może nie majątek, ale w błoto nikt takiej kasy nie rzuci.
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~mis 12 [37.225.95.*]
    porozumiec i dzialac ? to tylko pieknie brzmi , z doswiadczenia wiem ze nigdy z tego nic nie wychodzi , jak jest jakis apel to wszyscy sie chowaja do dziury , pozostaje czekac tylko
  • Re: akcje i akcjonariusze Autor: ~inwestorka [78.88.93.*]
    Gdybym nie wierzyła w spółkę nie trzymałabym akcji.
    Grający sprzedali po6-9 zł a teraz kupili .

5) Liczba akcji serii I, które zostały przydzielone w ramach przeprowadzonej subskrypcji:1.500.000 (słownie: jeden milion pięćset tysięcy);
    6) Cena, po jakiej akcje były obejmowane: 1,00 zł (słownie: jeden złoty );
    7) Liczba podmiotów, które złożyły zapisy na akcje objęte subskrypcją: 11 (słownie: jedenaście)
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.