• Co się dzieje ???? Autor: ~barakuda [87.99.116.*]
    Wymieniamy informacje z spółką Janów a nawet jak wymaga sytuacja to z "jna czy
    Obserwator ONZ albo i kim się da dla sprawy....Zadaj sobie trud i zauważ z ilu adresów są
    wysyłane tematy forum (numer rejestru internetowego)i pamiętaj to ta sama osoba ....
    Co się dzieje ???? Pzdro...Jan bez odbioru.....To są manipulacje dlaczego ????
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~55v [83.24.131.*]
    Narkiewicz przyznaje, że jednym z wariantów ewentualnej transakcji jest jej rozliczenie akcjami PC Guard. Poznańska spółka zwołała na 3 września nadzwyczajne walne zgromadzenie, które podejmie decyzję o przeznaczeniu do 8 mln zł na skup akcji. Za tę kwotę PC Guard będzie mógł nabyć do 6 mln akcji (obecnie jego kapitał dzieli się na 30,68 mln papierów). Będą mogły być nabywane po cenie nie wyższej niż 2,5 zł. Na GPW kosztowały wczoraj po 0,76 zł.

http://www.parkiet.com/artykul/9,1276292-Prezes-Calatravy-Capital-nadal-rozmawia-z-szefem-grupy-MNI.html
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~55v [83.24.131.*]
    przy kursie 0,6-0,7 maja zamiar odebrać nam wszystkie akcji (tylko jeszcze trzeba zwiększyć obrót ---będą wystawiać 10000 widocznych ,a zbierać z ukrytego ) , po to jest tak dużo wynajętych Janów do opluwania spółki
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~jan [81.219.5.*]
    ty jestes chory czlowieku .Pomysl ile juz wtopiles wna pcg i co byloby gdyby wszyscy na watku mysleli tak jak ty .
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~barakuda [87.99.116.*]
    Jan jeśli piszę bez odbioru to nie ingeruj w moje posty (umiesz czytać )....
    Co by było gdyby Wszyscy myśleli tak jak ja????Na pewno nie ulegli panice gedonu ...
    Nie wiem z którym Jasiem mam do czynienia więc sio wszystkie Jaśki ,jna ....
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~zzz [93.105.164.*]
    Ja tez uważam ze już czas na kupno.

70 groni to już czas pakować :-)
    pozdr
    Jestes glupi i tyle,najlepiej bedzie jak bedziesz pisal na watku sam i sam sobie odpowiadał.
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~zzz [93.105.164.*]
    Dnia 2012-08-16 o godz. 13:18 ~jan napisał(a):
    > Jestes glupi i tyle,najlepiej bedzie jak bedziesz pisal na
    > watku sam i sam sobie odpowiadał.

Jan czy to do mnie?
    nie ,to do barachudy:))
    Jan ty nie umiesz czytać !!!! Jak widzisz nie grozi mi polemika z samym sobą (to zjawisko
    często spotykane u ciebie jan po janie,lecz teraz to sobie tłumaczę was jest kilku )....Jan dyskusja z tobą jest bez poziomu każdy w twoich oczach jest chorym idiotą ,gamoniem itd....
    Na tym forum ty ubliżasz wszystkim (puszczają ci zwieracze i twoje niskie ego)
    Wnioskuję aby ignorowali cie wszyscy którym ubliżasz i dołączyli się (jan bez odbioru)wtedy i
    moderator będzie miał mniej do roboty (częste usuwanie wiadomości )))
    Pozdro ...Jan bez odbioru.....
    Co się dzieje????Jeden z janów zmienił front widząc fakty chce kreować się na super informatora, jeszcze dwa dni temu twierdził że kijem tego nikt nie cofnie ....
    Zawsze powinniśmy traktować serio to co piszemy a czytając czuć z kim mamy do czynienia....
    Wczoraj kres małych spółek dno ,dziś kupować (wiem że zdanie można zmieniać ale nie z
    każdym dniem...Jan bez odbioru. Pozdrawiam...
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~jan kos [176.221.100.*]
    była planowa podbitka? była, to teraz wyjebka:-))))

Słuchaj Ewa czy jan kos nr rejestru int 176 221 100 jaki jest wasz cel ???Razem z jaśkami
    mieszacie na tym forum ....
  • Re: Co się dzieje ???? Autor: ~janek [176.221.100.*]
    a ty,to tajniak tutaj?
    Janku ,ewo ,jan kos 176 221 100 obnażam was aby inni wiedzieli z czym i kim mają do
    czynienia ....
    Zadałem sobie trud i odrobiłem lekcje ,wynik z kilku postów..........

Naganiacze do pracy........jan 178 37 155

Eurogedon już w zasadniczej fazie,jeszcze kropka nad i....jan 213 238 121

Ktokolwiek widział ktokolwiek słyszał....jan 213 238 110
    i w tym poście 3temat ....jan 164 127 51
    6 temat....jan77 253 67
    7temat....jan81 219 7
    Więc w jednym poście aż czterech janów gdzie wiarygodność ????Co się dzieje???
    Nagroda za pozytywną diagnozę dodaję to ta sama osoba dziś też pod innym IP...
    Udanej niedzieli....
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.