Wymieniamy informacje z spółką Janów a nawet jak wymaga sytuacja to z "jna czy
Obserwator ONZ albo i kim się da dla sprawy....Zadaj sobie trud i zauważ z ilu adresów są
wysyłane tematy forum (numer rejestru internetowego)i pamiętaj to ta sama osoba ....
Co się dzieje ???? Pzdro...Jan bez odbioru.....To są manipulacje dlaczego ????
Narkiewicz przyznaje, że jednym z wariantów ewentualnej transakcji jest jej rozliczenie akcjami PC Guard. Poznańska spółka zwołała na 3 września nadzwyczajne walne zgromadzenie, które podejmie decyzję o przeznaczeniu do 8 mln zł na skup akcji. Za tę kwotę PC Guard będzie mógł nabyć do 6 mln akcji (obecnie jego kapitał dzieli się na 30,68 mln papierów). Będą mogły być nabywane po cenie nie wyższej niż 2,5 zł. Na GPW kosztowały wczoraj po 0,76 zł.
przy kursie 0,6-0,7 maja zamiar odebrać nam wszystkie akcji (tylko jeszcze trzeba zwiększyć obrót ---będą wystawiać 10000 widocznych ,a zbierać z ukrytego ) , po to jest tak dużo wynajętych Janów do opluwania spółki
Jan jeśli piszę bez odbioru to nie ingeruj w moje posty (umiesz czytać )....
Co by było gdyby Wszyscy myśleli tak jak ja????Na pewno nie ulegli panice gedonu ...
Nie wiem z którym Jasiem mam do czynienia więc sio wszystkie Jaśki ,jna ....
Jan ty nie umiesz czytać !!!! Jak widzisz nie grozi mi polemika z samym sobą (to zjawisko
często spotykane u ciebie jan po janie,lecz teraz to sobie tłumaczę was jest kilku )....Jan dyskusja z tobą jest bez poziomu każdy w twoich oczach jest chorym idiotą ,gamoniem itd....
Na tym forum ty ubliżasz wszystkim (puszczają ci zwieracze i twoje niskie ego)
Wnioskuję aby ignorowali cie wszyscy którym ubliżasz i dołączyli się (jan bez odbioru)wtedy i
moderator będzie miał mniej do roboty (częste usuwanie wiadomości )))
Pozdro ...Jan bez odbioru.....
Co się dzieje????Jeden z janów zmienił front widząc fakty chce kreować się na super informatora, jeszcze dwa dni temu twierdził że kijem tego nikt nie cofnie ....
Zawsze powinniśmy traktować serio to co piszemy a czytając czuć z kim mamy do czynienia....
Wczoraj kres małych spółek dno ,dziś kupować (wiem że zdanie można zmieniać ale nie z
każdym dniem...Jan bez odbioru. Pozdrawiam...
Zadałem sobie trud i odrobiłem lekcje ,wynik z kilku postów..........
Naganiacze do pracy........jan 178 37 155
Eurogedon już w zasadniczej fazie,jeszcze kropka nad i....jan 213 238 121
Ktokolwiek widział ktokolwiek słyszał....jan 213 238 110
i w tym poście 3temat ....jan 164 127 51
6 temat....jan77 253 67
7temat....jan81 219 7
Więc w jednym poście aż czterech janów gdzie wiarygodność ????Co się dzieje???
Nagroda za pozytywną diagnozę dodaję to ta sama osoba dziś też pod innym IP...
Udanej niedzieli....