• AUX- auuu, auuu, auuu, bęccc!!! Autor: ~Sla [89.187.228.*]
    Wypadek przy pracy czy rezultat pracy. Nurkowanie. Serdelki już są po 2 albo 4 zł.
    A jeśli docisną do 1,4 albo 2,8 zł ?
    Buy beck zapewne przyspieszy. Wolnej gotówki za wiele nie mają, ale zdolność tak.
    Brakiuje mi -jakimi motywami kierują się Podhordacka,Gorczyca i Rejdak (PGR).
    Brakiuje mi -jakimi motywami kierują się Serdyński, Wójciak, Jarosz (SWJ).
    Stan zapalny, a spółka generuje zyski.
    Ok. 13% kapitału do wziecia. Zakaz konkurencji kosztuje prawie połowe tej kwoty.
    Tutaj chyba trochę przesadzono !!!
    A kurs ? Po obrzeżach do twojej kieszeni.
  • Re: AUX- auuu, auuu, auuu, bęccc!!! Autor: ~dentysta1 [212.180.202.*]
    Wygląda to mi tak że wysypują starzy pracownicy/byli członkowie zarządu, wyniki nie zasługują na taką obniżkę, jednym słowem bitwa trwa. Pytanie tylko jak Serdelek dalej poprowadzi statek? Pytanie jest takie czy 2 złote to okazja ? czy dopiero preludium spadków? Patrząc po fixie to sypacz ma jescze na taczce papier do wysypania więc może być niżej , Pytanie kolejne na ile może być silny popyt ? w wtorek był jeszcze okres zamknięty - Czwartek może być ciekawy i być może zdecyduje o kierunku
  • Re: AUX- auuu, auuu, auuu, bęccc!!! Autor: ~sl [80.50.137.*]
    Seredyński ma pakiet kontrolny i wobec zaistniałej sytuacji szanse na umocnienie swojej pozycji w spółce. Jeśli generowanie zysku w okolicach 3 mln zł miałoby sie utrzymać to obecna wycena spółki ok. 11 mln zł, nie jest do utrzymania.
    Skup akcji własnych (buybeck) trwa lub niebawem nastąpi. Przy umażaniu takich akcji jego pozycja znacznie wzrośnie.

A czy będą dalsze spadki?

To stwarza nowa jakość.
  • Re: AUX- auuu, auuu, auuu, bęccc!!! Autor: ~sla [89.187.228.*]
    bęccc - to tylko pikowanie
  • Re: AUX- auuu, auuu, auuu, bęccc!!! Autor: ~dentysta1 [212.180.202.*]
    Padnij , powstań
    http://newconnect.pb.pl/2653065,94732,eca-auxilium-zwiekszyla-zysk
[x]
TREX -6,13% 3,98 2026-05-21 13:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe