• od jutra do góry Autor: ~ania [129.35.204.*]
    próbowali dziś wystraszyć ludzi ale widać, że nie wyszło. Od ruszamy do góry.
  • Re: od jutra do góry Autor: ~j.k [193.200.47.*]
    jutro o ile wiem giełda nie PRACUJE:)
  • Re: od jutra do góry Autor: ~wilbo [83.3.233.*]
    tak Aniu/Tomku, na pewno od jutra :)

jutro jest Święto
  • Re: od jutra do góry Autor: ~ania [87.206.176.*]
    ja jestem prawdziwa ania - proszę nie pisanie w moim imieniu.Zapamiętać mój IP
  • Re: od jutra do góry Autor: ~rozczarowana [83.8.49.*]
    W spółce nie ma co ratować. Takie opowieści bywały nie raz. To już jest koniec....
  • Re: od jutra do góry Autor: ~ŁukaszenkGPW_Wilbo [87.204.206.*]
    Rozważamy obecnie różne opcje. Również zmianę wniosku z upadłości likwidacyjnej na układową – mówi „Parkietowi" Konrad Wilandt, od początku sierpnia sprawujący funkcję prezesa Wilbo. Jego zdaniem wierzyciele byliby skłonni poprzeć upadłość układową. – Dobrym sygnałem jest fakt, że mimo istniejących problemów, cały czas nam pomagają w ramach naszej działalności operacyjnej – mówi.

Kiedy można się spodziewać ewentualnego wniosku w sprawie zmiany formy upadłości? – Raczej szybciej niż później – odpowiada szef Wilbo.
  • Re: od jutra do góry Autor: ~ania [87.206.176.*]
    Obecnie kapitalizacja Wilbo przekracza 5 mln zł. Na koniec marca suma aktywów spółki wynosiła 70,9 mln zł, a zobowiązania sięgały 38 mln zł. Flagową marką Wilbo jest Neptun. Konserwy rybne stanowią największy udział w przychodach spółki. To jest cytat z Parkietu.Prawie 71 mln aktywa - zobowiązania 38 mln = 33 mln kapitalizacja czyli ponad 6 razy więcej niż teraz a to daje te moje wspomniane 2 zł i tyle w tym temacie.
  • Re: od jutra do góry Autor: ~rozczarowana [83.25.196.*]
    To są dane za I półrocze. Spodziewam się pogorszenia sytuacji na koniec I półrocza.
[x]
WILBO 0,00% 0,24 2017-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.