Dzisiaj zostały rozesłane materiały do TVN CNBC i kilku gazet o tematyce inwestycyjnej. Jeszcze dzisiaj zawiadomienia do prokuratury, zarzadu GPW i KNF.
Nie będzie Paluch wzbogacał się moim kosztem. Rozliczą gnoja.
prokuratura i tyle. Mam juz umówione spotkanie z prawnikiem po moim powrocie z wakacji.
Inwestowałem w dobry biznes, Jak juz kiedys pisałem, iq wyprzedzila mnie z wejsciem na nc, ale wkrótce z niego wyleci a paluch za kraty. Dalej podtrzymuje, ze biznes bardzo dochodowy - wiec poki co spinam i przygotowuje swoja firme do wejscia na nc, choc coraz wiecej tu motłochu. Ponad 400 spółek, w wiekszosci malowiarygodnych.
mozzaiq@wp.pl skandal, skandal i jeszcze raz skandal
Też już się zorientowałem o co biega w tym wszystkim. Powiedz dużo akcji masz? Jedyna szansa jest w tym że prokuratura zrobi swoje. Nic już nie odzyskasz tak czy siak. A może pan mozza odkupi samą spółkę IQM i w ten sposób wprowadzi ją na rynek. Chyba tylko w ten sposób uratuje swoje pieniądze i nasze zresztą też.
nie rozśmieszajcie mnie
jaka prokuratura jaki knf coś tu pomoże ? oni są na urlopach i nie mają czasu zajmować się takimi pierdołami że paru leszczy straci trochę kasy
niestety w naszym kraju możemy zapomnieć o sprawiedliwości w takich tematach
niestety strata , sam też umoczyłem w tym syfie
no ładnie na chwilę obecną100k umoczone ale tu warszawka ma dużo więcej jakoś muszą z tego wyjść nie skreślałbym jeszcze tej spółki,oczywiście nie mam na myśli jakiś fundamentów bo teraz widzę że to wydmuszka ale spekulacyjnie będą kombinować.Czytałem tu parę wpisów na temat skarg do KNF itp.akurat złożyło się to z występem jakiegoś mądrali w TVN CNBC,chodziło o brak komunikatów,raportów,kontaktów z akcjonariuszami itp.ze spółek na NC.Nadzór giełdy ma niewielkie pole działania może np.zawiesić notowania spółki co jest strzałem w stopę dla akcjonariuszy lepszym rozwiązaniem byłoby karanie zarządu,właścicieli finansowo.Nie ukrywam,że mocno wierzyłem w sukces tej spółki w dobie mody na zdrowy piękny wygląd lansowany przez zagranicznych jak i rodzimych celebrytów cóż nie zainwestowałem tu oszczędności przeznaczonych na wyższe cele tak czy siak jak trzeba będzie komuś wpir...ć jestem z wami.