oczywiście , oczywiście ..tylko kogo Irek ubrał od 1 zł w dół jak nie ulicę, a szczególnie tych po 20-30 groszy było najwiecej, nastepna duża partia utopionych jest po 10-12 groszy
ludzie zwykla podbita, przeciez to widac... nie ma zadnej informacji i takowej nie bedzie...
przeciez tearz wystarczy 100k zeby tak podbic kurs.... zobaczcie sobie na obrot i uklad zlecen - jezeli wiecie co to jest w ogole:).
poki nie bedzie porzadnych informacji poty spolka bedzie sie kisic na tych poziomach.
wiadomo dla spekuly to jest dobry temat, o ile wy(my) leszcze sie do tego podlacza i tez zaczna brac... pamietajcie oni juz akcje maja czekaja zeby podbic do 6 - 7 groni i znowu to wroci...
kisza sie 3 zlecenia na K - widlowy tego nie pusci.
Dnia 2012-08-14 o godz. 11:19 ~Legolas napisał(a):
> A ile jeszcze według Ciebie mamy czekać skoro piszesz że
> spalony ?
Daj sobie spokój z forum na pewien czas....ewentualnie,porównuj IP z nickami tak dla poprawienia humoru co kaszaloty wyprawiają aby kilka akcyjek za darmo wyciągnac......
Jak dla mnie wszystko jest jasne i klarowne,a pisanie,że ktoś nie ma dostatecznie dużo pieniędzy jest dla mnie na tyle infantylne,że zostawię to bez komentarza......
TU jest wszystko idealnie zaplanowane i jak wcześniej kilkakrotnie pisałem rozgrywka się zacznie powyżej 20g a teraz to takie pykanko i dymanko naiwniaków......ale cóż tacy są też potrzebni aby któs mógł porzadnie zarobić i opłacić przy tym płatnych pisarzy jak hej i kilku nam dobrze znanych.....
Dnia 2012-08-14 o godz. 12:24 ~chłop z mazur napisał(a):
> Oj, Robercik, Robercik... Zobaczymy na koniec sesji, kto
> miał rację.
Dla uściślenia: wolałbym się mylić... :)))
A czy ja gdzieś napisałem ,że już zaczynamy marsz? myślę ,że pomalutku zbieranie przejdzie na wyższe poziomy i tyle w temacie.....mi się nigdzie nie śpiesz więc mogę poczekać.....
jakie zbieranie? po co to komu , nikt normalny już nie uwierzy w bajki Irka, za dużo napsuł krwi przez ostatnie lata, zaufania nie odbuduje bo nawet się nie stara
, jedynie na co ludzie tu liczą to na korekte , tak jak była na 10 groszach,podbitka, ubranie i wywalenie reszty jak juz paliwo sie skończy i tyle w temacie
Jak myślisz . Czy po 6 gr sprzedaje ostatni leszcz ze łzami w oczach i ściśniętymi resztkami zębów , czy zarobiony grubas z cygarem w tłustej gębie i szyderczym uśmieszkiem .
PIERDU......PIERDU.....
A prawda jest taka, że pociąg ruszył....... na początek po woli, bo go "zwrotnicowy" blokuje, ale biegu wstecznego nie ma.
Lepiej wsiąść teraz niż wskakiwać w biegu.
Zaczęła się gra pod raport.
czytam was od czasu do czasu:) bo sledzic tego szitowego papieru non stop po prostu sie nie da.
z tego co pamietam mowiles ze zleci do 4gr-5gr - no i zlecialo...
jest pseudo podbitka (widac ze bez pary, ale z drugiej strony nikt nie sypie - jeszcze)
pytanie skoro piszesz ze nie teraz, to niby kiedy?
bo rozumiem ze leciec juz nie bedzie (skoro pisales ze zleci do 4groni:) )
mam nadzieje, ze nie napisze TERAZ - jak bedzie po 15gr:):)
Sam czekam na podbitkę do 9-10 groszy. Ale, widząc, co dzieje się na papierze, stwierdzam tylko fakt, że to, co teraz obserwujemy, to jeszcze nie jest wystrzał w górę, o którym wszyscy myślimy... Niestety...
Taka prawda.
I nie ma co zaklinać rzeczywistość, bo od tego nie przybędzie nam kasy na koncie. :)))
BTW: pisałem, że zleci do 6 groszy, a 4 - to nawet mi się nie śniły... :)))