relpol przebil z hukiem na duzych obrotach 7 zl-tym samym technicznie zmiana trendu jest faktem.spolka wciaz malo znana na forach.public relations lezy zupelnie.prozno szukac relpola w tvncnbc czy w parkiecie-spolka medialnie nie istnieje.a taki prezes gulka ktory przyszedl z getin-banku od czarneckiego pieknie uzdrowil spolke.ale glowynym wygranym jest jednaj adam ambroziak-postawil na relopl wszystkie pieniadze i trafil w dziesiatke.-jest jej najwiekszym akcjonariueszem i przytulil juz piekna dywidende.motto-cierpliwy kamien ugotuje/pozdro
...zainwestowałem w nią jak jeszcze restrukturyzacja nie odbijała się na wynikach i spółka przynosiła straty... kolejny pakiecik po dobrych wynikach w 2011... no i teraz... rewelacyjne wyniki !!!... oby tak dalej.
Tak jak piszesz... spółka z gatunku "ukrytych w cieniu"... może i dobrze... bo zdrowo... bez spekuły itp. ... ja wierzę w rozwój tej spółki a tym samym w wzrost kursu... chociaż tak naprawdę nie tylko to jest najważniejsze... zobacz... taki "wypierdek" a wypłacił dywidende... roziwja się... taki jest sens giełdy... inwestujesz, firma się rozwija, płaci dywidendy, nie ściemnia, zarabia firma i inwestor...
Teraz mój zysk z tej spółki jest taki, że jak obliczyłem ile będę musiał zapłacić podatku do US to aż mi włosy dęba stanęły.... wszędzie ;)))
nie podniecaj się tak, rok się jeszcze nie zakończył i zysk może Ci stopnieć! Na razie polecam kubeł zimnej wody na głowy bo nikt nie wie jakie będą wyniki w następnych kwartałach, może nie być już tak dobrze!
fakt ze relpol troche wzrosl ale kto jest fanem analizy technicznej-to dopiero teraz po prawie 4 latach padl b.silny sygnal kupna.dopiero po czasie wiadomo -dlaczego dane akcje ruszyly z kopyta-a relpol wezmie na pewno troche tortu z inwestycjii elektro-energetyczych co nieodzownie potrzebuje gospodarka i na pewno bedzie uczestniczyl w pracach pierwszej p[olskiej eletrowni atomowej.
zmiana trendu jest faktem.zaczynaja sie nowe rekomendacje anali na akcje relopla.jutro podjazd pod 8 zl.kto ma wolne srodki-prosze pakowac sie w akcje dawnego kolegi relopa z gk-fam sa.kto nie wirzy prosze przejrzec najnowszy raport gk fam sa.spolka praktycznie na dnie/pozdro