Po takim dobrym raporcie srają żarem aż miło!!! i tej spółki chyba już nic nie jest w stanie ruszyć, tu siedzi spółdzielnia pewnie z niejakim prezesem jendriuuu na czele i robią z kursem co tylko dusza zapragnie !!!!!!!! zapewne jak Vedia by ogłosiła bankructwo to by było +1000% nawet jestem tego pewien!
Nie wygłupiajcie się. Chyba sie nie spodziewaliście, że od 40 gr będzie pionowa dzida na 2 zł. Za chwile zaczną wyskakiwac osoby liczące na niewiadomo jakie zyski w ciagu kilku dni i rozczarowane że po raporcie nie ma rekordowych wzrostów.
Dla mnie najważniejsze aby w dłuższej perspektywie kurs stabilnie rósł a nie żeby półroczne spadki odrabiał w niecałe 2 tygodnie.
Osobiście spodziewam sie korekty, która będzie dla mnie idelaną okazją do powiekszenia pakietu akcji przed dalszymi wzrostami.
Przenalizujcie dokładnie raport, szczególnie część dotyczącą wydarzeń istotnych po 30.06.2012. oraz tego kiedy będzie księgowane 650 tyś zł dotacji i wykażcie troche cierpliwości.
to Ty się nie wygłupiaj... pod co spółka spadła 60% w ostatnich miesiacach? pod ten raport? uzasadnij proszę dlaczego mają być kontynuowane wzrost po tej śmiesznej podbitce na niewielkim wolumenie.. skoro po poprzednim raporcie kurs zanurkował 60% dlaczego historia ma sie nie powtorzyc?