...tutaj drugi amber gold lipka zaraz wywiesi kartke ze zamykaja, juz z prawej strony arkusz cały zapełniony a z lewej 0,25 gr !!!! kosmos, kapitalne wydymanie akcjonariatu mniejszościowego a po wynikach bedzie tylko gorzej.......
Karsyk relax to rosnie tak pod wynniki teraz 5.8 a po wynikach 4.5 jak mowiles.... Popyt ze az glowa boli a podaz zesra.a bo nie maja nawet jak towru uplynnic coz takie zycie trzeba bylo po kosztach gniota sprzedac....... Teraz nawet nikt ci tego nie kupi
Jakie 5,8?? ktoś specjalnie straszy ale kupić nie można !!
6,12 wszystko wymiecione .Przeanalizujcie sytuację!! ktoś probuje przestraszyć a sam podbiera Karsyk może to ty>??? jeśli jest tak żle to dlaczego wszystkie akcje po 6,12 błyskawicznie zostały kupione ...oj ktoś tu kombinuje
Generalnie nie radze oddawać na tych poziomach przynajmiej do wyników!
wyrzucenie spolki na fixy z reguly b.zle sie konczy mimo fundamentow.taki mispol rok temu chodzil po 5-7 zl a na fixach 1 zl.podobnie z ampli czy niedawno z farmacolem.skoro nawet na ciaglych spolki dogorywaja to tym bardziej na fixach
Krisb zauważyłeś umowę znaczącą przekazaną w piątek po południu??
Poszperałem w sieci. Ten Ekopak został kupiony przez fińską firmę Walki.com. tu link.
http://www.walki.com/internet/walki.nsf/sp?open&cid=Content48909&treecomponent1nf=Navi%5C50.%20Media%5Cpressreleases&treecomponent1nfa=o
Umowa miedzy kompapem a ekopakiem jest aż na 4 lata!!
Może to wstęp do czegoś wiekszego?? Walki jest własnością funduszu inwestycyjnego.
Walki produkuje obwoluty do papieru ksero a gdzie ma siedzibę Kompap ? w Kwidzynie a co jest w Kwidzynie oprócz zamku ?? IP Kwidzyn z produkcją papieru.
Coś chyba jest na rzeczy ??
chyba waldek.com...... czyli jak przejąc spółki od skarbu państwa bezcen pozbyć się ich majątku zwolnic pracowników i wydymać mniejszościowy akcjonariat...... Wstęp do czegoś większego na 2 fixach..... zawieszenie notowań ;) dajcie spokój szkoda że nie pisali o tym w poligrafice .....
ja cie Wert ta umowa po prostu zelektryzowała rynek... wszyscy rzucili sie na Kompap bo ma umowę na 4 lata......jak widać wszystkim to lata i zamiast wzrostów dalej mamy spadki ...... no a jakieś Walki zainteresowane Kompapem to jakaś komedia, mżonki i śmiech na sali.... taaa pewnie po wynikach będzie lepeij.... równie lepiej jak po tym infie... bez kitu jestem ciekawy kiedy kurs będzie na tyle wysoki i tyle bedzie popytu zebym mógł wysypać sie bez straty ze swoimi akcjami tego gniota bo w pakiecie nikt ich nie chciał
Coraz bardziej na kompapie podoba mi się świadomość akcjonariatu. Już nikt nie daje się nabrać na próżne młócenie powietrza.
Spadki? Gdzie? Te 300szt. to marny robal na haczyku rzucony dla leszcza. Jakby za tym poszło 5-10k. to były by spadki. Ale tego już teraz nie zrobią. Za bardzo muszą się namęczyć, żeby coś zebrać. Zobacz jak wyłapywali akcje przed komunikatem o umowie (tak wiem, takie info to według ciebie bzdet) i to w okresie zamkniętym (KNF?).
jak jakis czas temu po 6 zł na spadkach poszło ponad 6k to tez wyłapywali i co to spadek nie był?, ewidentnie widać ze ktos robi wszystko zeby pozbierać na tym poziomie tylko co z tego? ta zabawa trwa juz 2 lata a lipce do tych jego 33% jeszcze sporo brakuje i może sobie tak zbierać przez kolejne 2 lata.... szkoda gadać zaraz pójdzie kilka akcji po 6,23zł i sukes bo urosło tylko że póki co też zaduzo chetnych nie widać po tej cenie.... koniunktura sie poprawie to pewnie w przyszyłym roku jak pójdzie kompap z kopyta to bedzie trzeba trzymać czapki zeby z głów nie pospadała ale wczesniej jakoś blado to widze a nawet bardzo blado....
podobno jednak muszę przyznać ze na kompapie to chociaż jakis poziom jest utrzymywany kulturalnej i w miare merytorycznej rozmowy tam stado napalonych buhajów ;) zresztą nie ma co porównywać intakusa do kompap to to jest jak kosmos. jakiś paździoch jeden ma mega haluny pojęcia nie ma i coś tam sam pod wieloma pseudonimami próbuje wskórać na komapapie jest inaczej. Tu jest dwóch kontra reszta świata każda strona nie jest w cieme bita ;)
Nie twierdze że w chwili obecnej na kompapie ktoś nie zbierał papiera zresztą pisałem to ostatnio przecież każy idiota byłby wstanie zauważyć jak ktos umiejętnie sciąga paier z kompapu sytematycznie trzymając kurs na pewnym poziomie. jednak moźliwosci kompapu są ograniczane przez prezesa i tylko i wyłącznie jego winą jest obecny stan kursu i to ze jestesmy na 2 fixach nie ma co tutaj debatować takie jest zycie a lipka nas dyma i to z usmiechem na twarzy.
Ja w kompap zainwestowałem kupę ciężko zarobionej i zaoszczędzonej kasy juz dwa lata z hakiem czekam na jakiś wzrost a tutaj tylko zniżki kupowałem po 7,36 i bylem wniebowzięty ze ktos tak tanio mi oddał o teraz nawet po 6.30 było ciężko sprzedać kilka sztuk... jedno wielkie nie porozumienie.
Intakus coż dał ciała wlazłem może nie na dnie ale blisko niego a perspektywy są dobre est dużo większa szansa niz na kompapie na zarobienie dużych pieniędzy a chyba o to w tym chodzi. Jak intakus ruszy mocniej z kopyta przed kompapem to może i na kopie cos sie ruszy jak spółdzielnie próg osiągnie ;) i jeszcze jedna osoba do rady wejdzie której kapusta trzeba będzie jadaczkę zamknąć.....
Także czujnym trzeba byc kiedyś i na tego gniota przyjdzie czas, w końcu i plastboxa z miejsca ruszyli to kompapa da rade podnieść i zarobić.
No w końcu przemówiłeś ludzkim głosem!
Zainestowałeś ciężko zarobioną kasę w akcje Kompapu po 7,36 .(zawsze mogłeś w...i tu można podstawić z 50 spółek a ja powiem Bomi lub IDM )
Jesteś bardzo krytyczny co do poczynań Prezesa i możliwości spólki -masz prawo ale ty wyzwasz ją od AG i bankrutów -nawet w tym wątku-zobacz jak on się zaczyna!
Nazwyasz Prezesa oszustem ,firmę bankrutem -to są bzdury i kompletna nieprawda przecież i TY dobrze o tym wiesz i dlaczego ulegasz takim stanom ?? Myslisz ,że to pomoże Ci wyjść ponad 7,36??Pisz chociaż prawdę albo wal na prokuraturę.
Przejżyj sobie kilkanaście wątkówi na kompapie i zobacz ,że w większości ziejesz jadam !!to jest Twój sposób na wyście ze społki??
Wyniki za 2 dni zrób obiektywną ocenę to bedzie Twoje zadanie i wtedy wypuszczę Cię z czyśćca i odkupisz swoje ujadanie (to jest żart).
A swoją drogą nos mi podpowiada ,że w końcu bedziesz miał szansę wyjść z akcji do konca roku z ZYSKIEM!! taka intuicja ale... kto wie.
Jak tam Karysku wywróżone na dziś 24 grosze na intakusie?
Nieźle się tam bawisz, chyba to jedyna spółka, której notowania w 100% zależą od tego co jest napisane na forach. Ktoś chce kupić akcji za 800zł i nagania w pięciu postach, żeby mu je sprzedać. Komedia, 12k obrotu, to już Kompap ma wiecej i to na fixach....
Ale dobrze, już dobrze jest 0.19 już jesteś do przodu.
doktorku wszystkiego nie dostałem a podbieram systematycznie sam widzisz ze obrotu nie ma wiec trzeba sie zadowolić tym co tam dają. Czy kurs zalezy od tego co jest napisane na forach nie wiem śmiem w to wątpic. Jak pisałem poczekajmy max 2 miesiące i zobaczymy co bedzie, natomiast na kompaie dzień w dzień jadą z akcjami ponizej 6 zł po czym po południu byle tylko ponad 6zł sie skonczyło. Poza tym nie ma co porównywać 2 fixów do normalnych notowań.... wyciągnąć kase z tego gniota i od Lipki będzie niesłychanie trudno jeśli wogóle coś da sie zarobić, gdybym dwa lata temu wiedział jaki to będzie gniot i ze tu trawi to w życiu bym akcji nie kupił... no może przesadzam ale na pewno nie tyle.