o co kaman?wytlumaczy ktos tego nura?
i fakt ze stoi to 9900 po 4,5 na odkrytym jak pajac sprzedawca widzi i wie ze tego nie opchnie w arkuszu?
wiec po co on to robi?nie mam tego smiecia w porfelu ale zaintrygowal mnie koles...
popatrze sobie co dalej...albo jakas masakra wisi w powietrzu albo celowa zwala...pod skup? ale ile tego by tak oderali...?
jak to puszcza po 4,5 a ten koles zostanie w arkuszu to jazda bedzie jeszcze nizej...chyba poczekam
a w tym skupie to oni beda od siebie kupowac .. o ile ze ktos tu nie namieszal .. w info jest ze chca skupic 11 mln akcji (z 33 mln ktore spolka wyemitowala) a wg bankiera ff to 15 % ..czyli mniej niz polowa ktore zadeklarowali ze skupia ..
alternatywą może być Hotblok. Ogłoszony ostatnio program Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej pragnie zmienić wizerunek państwa z „hamulcowego” na „konia pociągowego” rozwoju energooszczędnego budownictwa w Polsce. Nowy program NFOŚiGW dopłat do kredytów dla osób chcących budować lub kupować mieszkania i domy energooszczędne rodzi nadzieje na zmiany. Harmonogram dopłat do takich kredytów przedstawia się następująco:
Listopad 2012 – opublikowanie wytycznych dla budynków zawierających: minimalne wymagania techniczne dla projektowanych budynków sposób potwierdzenia spełnienia przez projekt budowlany wymagań programu wymagania w zakresie zapewnienia jakości robót budowlanych i procesu budowlanego sposób potwierdzania spełnienia przez zrealizowane przedsięwzięcie wymagań programu;
Grudzień 2012 – nabór banków;
I kwartał 2013 – kredyt z dotacją w ofercie banków. ,
dno ktore zamierza skupowac akcje 200% wyzej niz jest obecnie, maja na skup 50 mln, a podciagnac na 15 wystaczy wylozyc jakies 1/100 tego....zobaczymy, na moje oko dzis juz bylo dno ostateczne
Moim zdaniem nie mają żadnej kasy na skup. Mają to robić po opchnięciu nieruchomości. Ciekawe kto to wywala na takich poziomach. Oby się nie okazało za parę tygodni że to ktoś dobrze poinformowany.
faktyznie, kiepsko to wyglada, albo zjazd jeszcze nizej i rozpoczecie skupu za kilka m-cy, z jazda na kilkaset %,albo spolka idzie w piach a uchwala to lipa i bedzie mozna sie zalic do KNF o manipulacje
knf to moze takich leszczy jak my skontrolowac .. a grubasy sa praktycznie nietykalne .. chocby w tym roku patrowicz wywinal dwa numery ...resbud ..ifcapital(byly herman o ile sie nie myle ) ....i co ..nikomu sie nie wydalo podejrzane ze bankrut resbud z 3 zl na 70 w kilka tyg ..
masz racje, ja dzis oddalem bo juz nie mam sil, takie zbijanie na chama i zero obrony, , mozliwe ze na dolku:( ale trudno ...droga lekcha pokory ze sie nie wierzy w takie skupy i akcje po 10 gr glosuje na boku