takie deklaracje to smiech
dopoki nie ma wyroku sadu wszystko mozliwe a nalezy pamietac ze im pozniej tym taniej-)
wszystko moze sie obrocic nawet po decyzji sadu pozyjemy zobaczymy
a to ty mi kowal sprzedales w ubieglym tygodniu po 6 gr dziekuje ci dobry czlowieku oddam ci po 20 , a tak na marginesie kowal to twoja profesja jezeli tak to znasz przyslowie kuj zelazo puki gorace........
Jeszcze się nic nie wyjaśniło. Jestem przekonany , że ci co pozbyli sie jago na takich niskich poziomach będą żałowali i to do końca swoich dni. Oj będą.
kowal nie badz taki pewny dopoki pilka w grze wszystko sie moze zdarzyc pamietaj ze jak ktos sie po to schyli to na last minute i nie bedzie teraz podbieral bo po kiego
a jak bedzie czas pokaze-)nie ma co sie bawic we wszechwiedzacego bo mozna wielu inwestormo krzywde zrobic
ustawiac sie w poniedzialek ze sprzedaza na 5 gr chetnie dokupie pisze powaznie 300 tys kupie po 5 gr w poniedzialek na drugim fixie jazeli ktos chce sprzedac
uwaga ! wartość księgowa - 1,45 zł czyli akcjonariusz powinien dopłacić do każdej akcji tyle żeby zobowiązania były na zero . NO TO WIECIE DLACZEGO NIKT TEGO NIE KUPUJE TO GORSZE NIŻ AMBER GOLD !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaka ty tu role odgrywasz Stefan !!??. Skoro jestes taki przewidujący i wszystko wiedzący w temacie Jago to rozumiem ,ze nie masz takich śmierdzących papierków. Oczywiście wypowiadać każdy sie może , ale twój kąśliwy język?? Skąd taka aktywność ,skoro to takie lajno JAGO
Stefek tak ja my ubrał się w pakiet akcji, teraz zły na siebie dokucza innym, bo tka mu lżej.
Trochę też zaklina rzeczywistość.
Pozdrawiam wszystkich zapakowanych w Jago.
Dobre pytanie . Akcji Jago nie mam. ale się nimi interesuję bo tez zostałem oszukany przez tych samych ludzi . Straciłem bardzo dużo kasy na STORMM. Próbowałem Was ostrzec jak było po 1,25 zł mówiłem ,że będzie 28 groszy . Potem gdy było 28 groszy mówiłem ,że bedzie 7-9 groszy. co dalej nie wiem - pewnie wahania kursu pomiędzy 2-3 grosze a 7-9 . wiem jak jest przerabiałem to - współczuję ////