Do wszystkich dotychczasowych akcjonariuszy Euroimplant!!!!!
Trzeba przekształcić spółkę w to co było pierwotnie planem rozwoju spółki .
Najpierw rozwój możliwości produkcyjnych (Kajetany), równocześnie produkty i technologię. Rejestracja centralna w EMA i pokrycie produktami całej EU. Główne obszary to gojenie się ran i chirurgia plastyczna. Biorąc pod uwagę EU market który sięga 1,5 mnd Euro, jest o co walczyć. Wystarczy mieć 1-2 produkty i inwestor typu Shire pojawi się na pewno w tym rejonie. Przypominam, że Śladowski jest w EMA!
A to przebitka rzędu 750 mln USD. Euroimplant ma wszystkie atuty: Mierzejewski (były szef Urzędu Rejestracji Leków) jest prezesem, Karpińska, specjalista od pomieszczeń czystych, rozliczania dotacji i technologii, jest vice, Śladowski, co prawda poza EUI, ale w EMA CAT jest odpowiedzialny za wszystkie regulacje i dopuszczenia tego typu produktów w Europie! On będzie decydował o dopuszczeniu produktów na rynek i rozliczeniu projektów z NCBiR. Dorzucić kogoś kto zna się na badaniach klinicznych i obsłudze nowego obiektu w Kajetanach.
Mierzejewski ma doświadczenie z Ministerstwem Zdrowia i dofinansowaniem procedur i leków. Karpińska sprawdziła się w walkach z Parpem i rozlicza wszystko na bieżąco.
Będzie zajebiście!
Jedyny warunek: eliminacja wpływów Pana K!
Euroimplant powinien w ciągu 2 lat urosnąć do wartości co najmniej 250-500 mln plz.
Nie będzie emisji dla" ludu"..;) - "1.Zarząd uzasadnia pozbawienie prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy koniecznością pozyskania inwestora strategicznego, którego wkład finansowy pozwoli na terminowe pełne zakończenie projektu "Laboratoria Euroimplant - wdrożenie innowacyjnych produktów inżynierii tkankowej".
2.Zarząd proponuje ustalenie ceny emisyjnej mając na uwadze bieżący kurs akcji i cenę emisyjną akcji serii E w ofercie publicznej z prawem poboru." -"LUD"czekający na spadki będzie kupował dużo wyżej..;)..Pozdrowienia dla cierpliwych..';)
wyjatkowo zgodze sie z przedmowca ze najgorsze moze byc juz za spolka co nie oznacza mozliwosci drugiego zejscia pod 6gr choc nie koniecznie, z emisja rzeczywiscie moze byc tak ze jej cena emisyjna moze byc w okolicach 10-12gr dla inwestora nie sadze zeby wyzej a lud do tej spolki raczej juz nic nie dolozy chyba ze na duzo wyzszych poziomach, teraz lud juz nie kupuje.
Hej!!! Gdzie podziali się najaktywniejsi naganiacze na spadki....;)?Zabrakło logicznych argumentów i wybierają po 11gr..;)? Pozdrowienia dla cierpliwych...w ciągu dwóch lat myślę że będzie b.dobrze...sektor biotechnologii jest ostatnio zdołowany i zapomniany..Zwłaszcza Euroimplant...jeśli ruszy produkcja w nowy lab.to tylko TRZYMAĆ.i liczyć zyski... oczywiście nie do przesady...max z 2010r powinien wywołać jakąś korektę ..;)
no rzeczywiscie jest troche nadzieji wynikajacej a AT, ale dalej podtrzymuje ze to korekcyjny ruch do gory i nie sadze abysmy przebili 13-14gr jesli by sie to udalo wtedy rzeczywiscie droga do 20gr otwarta ale nic to nie zmienia w systuacji spolki dalej kicha.
Widzę że kierujesz sie AT....zapewne więc wiesz że siłę trędu pokazuje skala korekty... Po wzrostach od 7 do 11 gr ,korekta była ..płaska ...na 10gr..;) Przepraszam ale też nie zgodzę się z Twoją opinią o EUI...;)Myślę że w faktach potwierdzi sie to już za kilka/kilkanaście miesięcy..;)Jutro wybieram sie na NWZA ,mam nadzieje poznać firmę ososbiście/przyznam że zainwestowałem "trochę kasy' z myślą o długim kiluletnim terminie bo tylko taka perspektywa czasowa przynosi konkretne/kilkusetprocentowe /zyski.Pozdrawiam..pesymistów ...bez nich nie byłoby wzrostów.;)
sugerujesz ze na walnym bedzie cos ciekawe i kurs wystrzeli w gory? ja mysle ze jednak nic ciekawego sie nie wydazy i byc moze te wzrosty wlasnie sa pod walne a potem znowu do dolu, czas pokaze.
roku-Dlaczego nie weżmiesz pod uwagę takiej możliwości jak -pozytywne zakończenie inwestycji i uruchomienie produkcji ..Myślę że długofalowo perspektywy dla EUI.byłyby pro wzrostowe... nawet bardzo.;)
szczerze mowiac kiedys w to uwierzylem ale bylo to ponad rok temu kiedy kurs byl po okolo 40gr , teraz kupie znowu jesli zaczna cos robic, lub na krotko
he tak jak przewidywalem zagrali pod walne wlasnie do 13 gr(szkoda ze sie nie zapisalo a powinno ale chyba nie mieli juz wiecej sily), ciekawe teraz czy dalej zejscie do 7gr bedzie realizowane