• Nadzieja! Autor: ~Ariadna [95.49.85.*]
    Do wszystkich dotychczasowych akcjonariuszy Euroimplant!!!!!
    Trzeba przekształcić spółkę w to co było pierwotnie planem rozwoju spółki .
    Najpierw rozwój możliwości produkcyjnych (Kajetany), równocześnie produkty i technologię. Rejestracja centralna w EMA i pokrycie produktami całej EU. Główne obszary to gojenie się ran i chirurgia plastyczna. Biorąc pod uwagę EU market który sięga 1,5 mnd Euro, jest o co walczyć. Wystarczy mieć 1-2 produkty i inwestor typu Shire pojawi się na pewno w tym rejonie. Przypominam, że Śladowski jest w EMA!
    A to przebitka rzędu 750 mln USD. Euroimplant ma wszystkie atuty: Mierzejewski (były szef Urzędu Rejestracji Leków) jest prezesem, Karpińska, specjalista od pomieszczeń czystych, rozliczania dotacji i technologii, jest vice, Śladowski, co prawda poza EUI, ale w EMA CAT jest odpowiedzialny za wszystkie regulacje i dopuszczenia tego typu produktów w Europie! On będzie decydował o dopuszczeniu produktów na rynek i rozliczeniu projektów z NCBiR. Dorzucić kogoś kto zna się na badaniach klinicznych i obsłudze nowego obiektu w Kajetanach.
    Mierzejewski ma doświadczenie z Ministerstwem Zdrowia i dofinansowaniem procedur i leków. Karpińska sprawdziła się w walkach z Parpem i rozlicza wszystko na bieżąco.
    Będzie zajebiście!
    Jedyny warunek: eliminacja wpływów Pana K!
    Euroimplant powinien w ciągu 2 lat urosnąć do wartości co najmniej 250-500 mln plz.

• Re: Nadzieja! Autor: ~sena9 [89.67.41.*]
    masz rację, zgadzam się, ale potrzeba jeszcze kolejnej emisji, której prezie nie obejmą tylko ciemny lud, potem możemy działać:)
  • Re: Nadzieja! Autor: ~sowa631 [109.243.204.*]
    Nie będzie emisji dla" ludu"..;) - "1.Zarząd uzasadnia pozbawienie prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy koniecznością pozyskania inwestora strategicznego, którego wkład finansowy pozwoli na terminowe pełne zakończenie projektu "Laboratoria Euroimplant - wdrożenie innowacyjnych produktów inżynierii tkankowej".

2.Zarząd proponuje ustalenie ceny emisyjnej mając na uwadze bieżący kurs akcji i cenę emisyjną akcji serii E w ofercie publicznej z prawem poboru." -"LUD"czekający na spadki będzie kupował dużo wyżej..;)..Pozdrowienia dla cierpliwych..';)
  • Re: Nadzieja! Autor: ~roku [193.59.148.*]
    wyjatkowo zgodze sie z przedmowca ze najgorsze moze byc juz za spolka co nie oznacza mozliwosci drugiego zejscia pod 6gr choc nie koniecznie, z emisja rzeczywiscie moze byc tak ze jej cena emisyjna moze byc w okolicach 10-12gr dla inwestora nie sadze zeby wyzej a lud do tej spolki raczej juz nic nie dolozy chyba ze na duzo wyzszych poziomach, teraz lud juz nie kupuje.
  • Re: Nadzieja! Autor: ~Stefan [213.17.205.*]
    Witam, mam pytanie - kiedy pojawią się na koncie akcje, które nabyłem w ostatniej emisji?
  • Re: Nadzieja! Autor: ~sowa631 [164.126.125.*]
    roku... Jeśli dostatecznie długo funkcjonujesz na giełdzie ,to zapewne zauważyłeś że "lud"kupuje zazwyczaj na górce oraz sprzedaje na dołkach..;)
  • Re: Nadzieja! Autor: ~sowa631 [109.243.95.*]
    Hej!!! Gdzie podziali się najaktywniejsi naganiacze na spadki....;)?Zabrakło logicznych argumentów i wybierają po 11gr..;)? Pozdrowienia dla cierpliwych...w ciągu dwóch lat myślę że będzie b.dobrze...sektor biotechnologii jest ostatnio zdołowany i zapomniany..Zwłaszcza Euroimplant...jeśli ruszy produkcja w nowy lab.to tylko TRZYMAĆ.i liczyć zyski... oczywiście nie do przesady...max z 2010r powinien wywołać jakąś korektę ..;)
  • Re: Nadzieja! Autor: ~roku [91.150.221.*]
    no rzeczywiscie jest troche nadzieji wynikajacej a AT, ale dalej podtrzymuje ze to korekcyjny ruch do gory i nie sadze abysmy przebili 13-14gr jesli by sie to udalo wtedy rzeczywiscie droga do 20gr otwarta ale nic to nie zmienia w systuacji spolki dalej kicha.
  • Re: Nadzieja! Autor: ~Wanad [83.30.139.*]
    Tym niemniej to byłoby 300% od dołka :))
  • Re: Nadzieja! Autor: ~sowa631 [46.113.12.*]
    Widzę że kierujesz sie AT....zapewne więc wiesz że siłę trędu pokazuje skala korekty... Po wzrostach od 7 do 11 gr ,korekta była ..płaska ...na 10gr..;) Przepraszam ale też nie zgodzę się z Twoją opinią o EUI...;)Myślę że w faktach potwierdzi sie to już za kilka/kilkanaście miesięcy..;)Jutro wybieram sie na NWZA ,mam nadzieje poznać firmę ososbiście/przyznam że zainwestowałem "trochę kasy' z myślą o długim kiluletnim terminie bo tylko taka perspektywa czasowa przynosi konkretne/kilkusetprocentowe /zyski.Pozdrawiam..pesymistów ...bez nich nie byłoby wzrostów.;)
  • Re: Nadzieja! Autor: ~Wanad [83.30.139.*]
    Sorry, ale nie mam pojęcia co to tręd.
  • Re: Nadzieja! Autor: ~jan [81.219.5.*]
    jaka ortografia taki inwestor i odwrotnie :)
  • Re: Nadzieja! Autor: ~roku [87.205.5.*]
    sugerujesz ze na walnym bedzie cos ciekawe i kurs wystrzeli w gory? ja mysle ze jednak nic ciekawego sie nie wydazy i byc moze te wzrosty wlasnie sa pod walne a potem znowu do dolu, czas pokaze.
  • to głosuj za rozwodnieniem kapitału przez grubego Autor: ~bomba [188.147.59.*]
    żeby śladami Ryśka Krauzego mógł bujać kursem pomiędzy 5 a 7 gr. to, że zarobisz jest pewne.
  • Re: to głosuj za rozwodnieniem kapitału przez grubego Autor: ~sowa631 [164.127.108.*]
    "Nożyce się odezwały" i tak trzymać ..lubię Was.... Pozdrowienia..;)
  • nożyce pozdrawiają mądrą sowę Autor: ~bomba [188.147.59.*]
    i czekają na jej ruchy
  • Re: nożyce pozdrawiają mądrą sowę Autor: ~roku [91.150.221.*]
    ale swoja droga jestem pod wrazeniem popytu wyglada to tak lub ma wygladac jakby rzeczywiscie ktos znowu trzymal reke na kursie
  • Re: nożyce pozdrawiają mądrą sowę Autor: ~sowa631 [164.127.108.*]
    roku-Dlaczego nie weżmiesz pod uwagę takiej możliwości jak -pozytywne zakończenie inwestycji i uruchomienie produkcji ..Myślę że długofalowo perspektywy dla EUI.byłyby pro wzrostowe... nawet bardzo.;)
  • Re: nożyce pozdrawiają mądrą sowę Autor: ~roku [91.150.221.*]
    szczerze mowiac kiedys w to uwierzylem ale bylo to ponad rok temu kiedy kurs byl po okolo 40gr , teraz kupie znowu jesli zaczna cos robic, lub na krotko
  • Re: nożyce pozdrawiają mądrą sowę Autor: ~jan [81.219.5.*]
    po 13 beda grac , a jakie bedzie cisnienie tych co kupili nowa emisje.
  • Re: nożyce pozdrawiają mądrą sowę Autor: ~roku [193.59.148.*]
    he tak jak przewidywalem zagrali pod walne wlasnie do 13 gr(szkoda ze sie nie zapisalo a powinno ale chyba nie mieli juz wiecej sily), ciekawe teraz czy dalej zejscie do 7gr bedzie realizowane
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.