• Radpol to bardzo dobra spółka Autor: ~Eryk [83.26.62.*]
    Witam Serdecznie :-)!

Radpol to bardzo dobra spółka, która nie ma nic wspólnego z wieloma obecnymi na giełdzie spółkami spekulacyjnymi. Obecnie walory spółki są nieco mniej popularne, ponieważ spółka nie informuje o spektakularnych sukcesach a i ogólna sytuacja na rynkach nie jest najlepsza. To wszystko przekłada się na małe zainteresowanie walorem i brak wzrostów. Jakby obok tego akcje spółki są systematycznie skupowane w ramach programu skupu własnych akcji a także jak ostatnio mięliśmy okazję się przekonać, duzi inwestorzy zwiększają swoje pakiety. Według mnie kurs jest w okresie konsolidacji po której przy sprzyjających okolicznościach osiągnie maksima dużo większe od notowanych w poprzednim okresie. Jednym słowem załamania na tym papierze nie należy się spodziewać. Spółka jest stabilna i wcześniej czy później odwdzięczy się posiadaczom akcji sporymi zyskami.
  • Re: Radpol to bardzo dobra spółka Autor: ~wolodia666 [178.37.111.*]
    a ja mam nie powiem po ile...ale już 20% na minusie.
    Jaka fajna spółk...firma owszem bardzo dobra ale nie radzę inwestować
  • Re: Radpol to bardzo dobra spółka Autor: ~JA28 [213.189.72.*]
    ja tez systematycznie dokupuje. Fundusze inwestycyjne musza sprzedawac, trzeba teraz kupowac. Potem bedzie za pozno.
  • Re: Radpol to bardzo dobra spółka Autor: ~compland [87.106.140.*]
    bardzo dobra spółka, na której nie można zarobić, to co nam po tym, że jest taka dobra? na szmaciastym skotanie mam 300%, a na tej dobrej spółce?
  • Re: Radpol to bardzo dobra spółka Autor: ~11 [83.31.27.*]
    Życzę ci 1000%
    Powodzenia.
[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 17:04:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.