że chcąc szybko zarobić popełniłem bląd kupując po 9 groszy. "cyklu wieloletnim"
http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/ebi/info/412877,virtual_vision_sa_publikacja_analizy_wg_wymagan_uchwaly_gpw_nr_610-2012
Wie ktoś dlaczego Platige zrezygnował z współpracy?
kuźwa....to mam teraz czekać z 3 lata ???????????
cała ta "analiza" to bełkot początkującego studenciaka. Zero realnej analizy i zero odpowiedzi na podstawowe pytania. Giełda powinna za to wywalić kunika z hukiem.
Nawet z lektury tego marnego dokumentu wynika, że kunik nic nie osiągnął i nic nie osiągnie
Obrazem wiary w rozwój virtual vision będzie zapewne niedalekie zapakowanie przez jego prezesa rynku szmelc papierem po 0,01 w ilości tak ze 2.000.000 sztuk lub więcej.
najbardziej kabaretowy raport jaki przeczytałem na NC. To właściwie tekst sponsorowany. Kunik jako największe aktywo, buahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dnia 2012-08-14 o godz. 18:59 ~MechaGodzilla napisał(a):
> najbardziej kabaretowy raport jaki przeczytałem na NC. To
> właściwie tekst sponsorowany. Kunik jako największe aktywo,
> buahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie to co raporty veno ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) po kursie widać jak doceniane przez publikę
http://stooq.pl/q/?s=ven&d=20120814&c=3y&t=l&a=lg&b=0&r=viv
dziś podobno specjalnie kogoś ściągną z okresu wakacyjnego by przekazać raport kwartalny - na raport roczny skonsolidowany nie ma co liczyć - wiadomo są wakacje
Zmiana daty przekazania skonsolidowanego raportu rocznego za 2011 r.
Zarząd VENO S.A. informuje, że zmianie ulega termin publikacji skonsolidowanego raportu za rok obrotowy 2011: nowy termin zostanie wkrótce podany. Powodem zmiany terminu jest okres urlopowy.
Kilka lat temu pytalem tutaj, dlaczego ta blyskotliwa firemka nie poszla na gielde niemiecka?Bo by ja pewnie wysmiali na poczatku.NC stworzyl szanse takim pseudofiremkom do zaistnienia,kiedy na innych rynkach nie bylo by dla nich litosci.
Pozniej pytalem sie gdzie w Hmaburgu ma powstac to studio, na ktore poszal ktoras tam z kolejnych emisji i gdzie mieli produkowac ten ich filmik.Pan Rysio nigdy nie podal lokalizacji.A teraz czytam w raporcie, ze ten wybitny fachowiec szykuje sie do megainwestycji w najdrozszym obszarze Hamburga-Hafencity, gdzie cena m2 nalezy do najwyzszych w Niemczech i smiech mnie ogarnia totalny.A jeszcze wiekszy jak czytam, ze ten facet podobno ma mega doswiadczenie w przebudowie takich obeiktow i rzuca nazwami jakiegos bunkra w Hamburgu.No to konkretnie Pani Rysie.W Hamburgu jest jedne bunkier, gdzie znajduja sie takie jak Pan wymienil firmy-Flakturm St.Pauli.Niech Pan bedzie laskawy podac jaka panska firma tam brala udzial w rekonstrukcji tego obeiktu, bo panskie nazwisko nigdzie tam jakos w internecie nie wystepuje.I niech
Pan od razu poda adres tej nowej inwesdtycji, zeby potencjalni inwestorzy mogli sobie chocioaz na Google Earth pooogladac,a ja moze tez osobiscie:)