hahaha pieknie jadą , ciekawe do jakiego poziomu mają zamiar cisną w dół , we wtorek wyniki , niedługo wiecej zarobią w rok niż są warci ale taki ten nasz grajdołek :D
Trzeba być frajerem żeby teraz sprzedawać ja kupuję. Ktoś tam gdzieś napisał że firma nie ma perspektyw. Wystarczy przeczytać artykuł jak spółka poszła 50 % in plus na otwarciu. Tam opisano perspektywy do 2014 roku
Ja stawiam że komuś puściły zabezpieczenia i bank mu sprzedaje akcje, to takie modne w ostatnim czasie, tak więc ja bym się jeszcze nie spieszył z zakupem do wyjaśnienia sprawy.
z nia nie wygrasz
uwala kurs i zbiora od sploszonych i zniecierpliwionych
a dlaczego akurat 15 hmm - to poziom jak dla mnie do kupna na dluzszy termin
biorac pod uwage ze zebrali rok temu 43 mln zl + 75 h ziemi + spolki zalezne + fakt ze spolka ma caly czas duze zyski to obecny poziom jest juz aktrakcyjny nawet biorac spowolnienie gospodarcze pod uwage no ale skoro spekula uwala kurs w dół no to trzeba stanac grzecznie z boku i poczekac
zreszta Mirgosowa brala po 27 groszy a ona chyba wie lepiej niz my co sie dzieje w spolce - moze i ona teraz znowu skupuje - nie zdziwilbym sie jakby sie pokazal jakis kolejny komunikat w next week