• zanizanie Autor: ~radosław [79.173.4.*]
    hahaha pieknie jadą , ciekawe do jakiego poziomu mają zamiar cisną w dół , we wtorek wyniki , niedługo wiecej zarobią w rok niż są warci ale taki ten nasz grajdołek :D
  • Re: zanizanie Autor: ~OBSERWATOR [46.169.87.*]
    Trzeba na wykresiku wyrysować podwójne dno- więc się nie dziw tylko bierz jak masz za co
  • Re: zanizanie Autor: ~klaudi [193.111.166.*]
    Trzeba być frajerem żeby teraz sprzedawać ja kupuję. Ktoś tam gdzieś napisał że firma nie ma perspektyw. Wystarczy przeczytać artykuł jak spółka poszła 50 % in plus na otwarciu. Tam opisano perspektywy do 2014 roku
  • Re: zanizanie Autor: ~grzegorz [80.50.137.*]
    mozesz podeslac linka - przygladam sie wlasnie spolce
  • Re: zanizanie Autor: ~radosław [79.173.4.*]
    mówisz że bedzie podwójne dno ? nie bedzie próby przebicia ?
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kurs-akcji-JHM-Development-wzrosl-na-otwarciu-na-GPW-o-50-proc-2387286.html
  • Re: zanizanie Autor: ~Grzegorz [80.50.137.*]
    zebrali 43 zl gotowki + 75 h ziemi wartej pewnie co najmniej 7 mln

skoro spolka ciagle zarabia to ten majatek jest caly czas w spolce a na dzien dzisiejszy kapitalizacja to 35 mln

wiesz moze skad taki duzy zysk w 2010? Jakies fikcyjne przeszacowania?

az dziw ze jeszcze rok temu akcje kupowaly fundusze po 1,5 a teraz mozna kupic po 23 grosze
    ale chyba jeszcze poczekam kilka dni co najmniej bo widac ewidentnie ze ktos na sile chce zbic kurs jak najnizej
    wartośc ksiegowa 165 mln złotych wiec co tu dużo mówic na dzisiaj kapitalizacja 28 mln , i spada, porównajcie np do ronsona :D
  • Re: zanizanie Autor: ~KLAUDI [193.111.166.*]
    I jak to wytłumaczyć
    nijak wieksząsc obrotu idzie z wora do wora i tyle w temacie ...
    Co myslisz radku o perspektywie tej spółki ???
  • Re: zanizanie Autor: ~leopoldsqbany [91.224.104.*]
    Ja stawiam że komuś puściły zabezpieczenia i bank mu sprzedaje akcje, to takie modne w ostatnim czasie, tak więc ja bym się jeszcze nie spieszył z zakupem do wyjaśnienia sprawy.
    tutaj braly glownie instytucje finansowe wiec raczej nie zakladam takiego scenariusza Raczej spekula albo fundy jakies walki kreca

trzeba sie przygladac, moze kupi sie w granicach 15-17 groszy
    Dziś ciężkie czasy i nie wiem czy nie będzie jeszcze za drogo, myślę że ok. 0.10 groszka będzie w miare bezpiecznie.
    oj nie ja mysle najbezpieczniej bedzie na 0,01 gr i wtedy mozesz kupować w ciemno
    Nie sądze aby do tej ceny doszło, ale nie takie cuda bywają na parkietach gieldowych.
    a jakie masz argumenty mówiące o tym ze dojdzie do 15 -17 grosza ? dlaczego na 15 groszy a nie np 2 gr z czego to wynika ??
  • Re: zanizanie Autor: ~Grzegorz [80.50.137.*]
    mam bardzo mocny argument -> SPEKULA :)

z nia nie wygrasz
    uwala kurs i zbiora od sploszonych i zniecierpliwionych
    a dlaczego akurat 15 hmm - to poziom jak dla mnie do kupna na dluzszy termin

biorac pod uwage ze zebrali rok temu 43 mln zl + 75 h ziemi + spolki zalezne + fakt ze spolka ma caly czas duze zyski to obecny poziom jest juz aktrakcyjny nawet biorac spowolnienie gospodarcze pod uwage no ale skoro spekula uwala kurs w dół no to trzeba stanac grzecznie z boku i poczekac
    zreszta Mirgosowa brala po 27 groszy a ona chyba wie lepiej niz my co sie dzieje w spolce - moze i ona teraz znowu skupuje - nie zdziwilbym sie jakby sie pokazal jakis kolejny komunikat w next week
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.